Ο Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας Γιάννης Πασχαλίδης, ανταποκρινόμενος άμεσα στην επιτακτική ανάγκη για μετεγκατάσταση του Ειρηνοδικείου Θάσου, κατά τη χθεσινή ημέρα μετέβη στην Αθήνα και ειδικότερα στην Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου Ανώνυμη Εταιρεία (ΕΤΑΔ Α.Ε.), προκειμένου να ενημερωθεί σχετικά με την πορεία της υπόθεσης ,επιδιώκοντας την ταχύτερη δυνατή λύση στο τεράστιο αυτό πρόβλημα  που ταλανίζει τα τελευταία έτη τους πολίτες της Θάσου, δοθέντος ότι η υφιστάμενη κτηριακή υποδομή έχει κριθεί ακατάλληλη έως και επικίνδυνη. 

 

Νωρίτερα, την ίδια ημέρα, ο Βουλευτής έλαβε μέρος στη συζήτηση της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Περιφερειών, που έχει ως αντικείμενο την παρακολούθηση και ενημέρωση της Βουλής για τη λειτουργία των περιφερειακών οργάνων της Πολιτείας  και ιδίως για ζητήματα σχεδιασμού και εφαρμογής της πολιτικής περιφερειακής ανάπτυξης.

 

Επιπλέον, ο κ.Πασχαλίδης είχε συνάντηση και με το Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ.Γεώργιο Στρατάκο, στον οποίο εξέθεσε το ζήτημα των παραγωγών βιομηχανικής ντομάτας του Νομού Καβάλας, στους οποίους η προηγούμενη ηγεσία του Υπουργείου είχε υποσχεθεί την παροχή επιδότησης λόγω των φοβερών καταστροφών  που υπέστησαν, ωστόσο ουδεμία λύση δόθηκε στο πρόβλημά τους. Με πρωτοβουλία του κ.Πασχαλίδη επιδιώκεται τώρα να ανοίξει ο δρόμος για την καταβολή επιδοτήσεων προς ανακούφιση των πολύπαθων αγροτικών παραγωγών.

 

 

Με εκτίμηση,

Γιάννης Πασχαλίδης

Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας

(δελτίο Τύπου)