Ανακοίνωση για την ολοκλήρωση του προγράμματος του 62ου φεστιβάλ Φιλίππων εξέδωσε το ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας. Ειδικότερα στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής: 

 

Με την ολοκλήρωση του 62ουΦεστιβάλ Φιλίππων, αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε θερμά όλους όσους συνέβαλαν και φέτος στη μεγάλη επιτυχία του.

 

Οι Πρόεδροι, τα Διοικητικά Συμβούλια της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ και του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας, καθώς και ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Φεστιβάλ Φιλίππων, ευχαριστούμε θερμά τον κόσμο που τίμησε με την παρουσία του τις εκδηλώσεις σε όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού, τη Δήμαρχο Καβάλας κα Δήμητρα Τσανάκα για την αμέριστη συμπαράστασή της, την Αρχαιολογική Υπηρεσία Καβάλας και τους αρχαιοφύλακες, την Τεχνική Υπηρεσία και την Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Καβάλας, τον Ιατρικό Σύλλογο Καβάλας και τους γιατρούς του Φεστιβάλ οι οποίοι αφιλοκερδώς σε όλες τις παραστάσεις παρείχαν τις πολύτιμες υπηρεσίες τους και την απαιτούμενη υγειονομική κάλυψη, τον Ερυθρό Σταυρό και τη Διασωστική Ομάδα του Ερυθρού Σταυρού, το ΕΚΑΒ Καβάλας, την Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας, την Τροχαία Καβάλας, τον Αστυνομικό Σταθμό Κρηνίδων και το ΚΤΕΛ Καβάλας.

 

Ευχαριστούμε τους εθελοντές του 62ουΦεστιβάλ Φιλίππων που για μια ακόμη χρονιά ήταν συγκινητικά κοντά μας.  

 

Τους χορηγούς του Φεστιβάλ: 

·     Περιφέρεια Αν. Μακεδονίας-Θράκης – Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας 

·     Διεθνές Δίκτυο Αρχαίου Δράματος

 

Παράλληλα ευχαριστούμε τους χορηγούς επικοινωνίας: 

·     ΕΡΤ Περιφέρεια

·     ΕΡΤ3 

·     Η εφημερίδα των συντακτών 

·     tospirto.netΠυροδοτεί την Τέχνη

·     Monopoli.gr

·     Joinradio.gr

·     U E

·     Unstage.gr

·     Artplay.gr

·     Culturenow.gr

·     ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ 91,4FM ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

·     thessculture?

·      sparmatseto FINE ARTS AND MORE

·      REVma -/+ 

·      Clickatlife.gr

·      ΕΡΤertopen.com

 

Ευχαριστούμε τους κυρίους Γιώργη Γιατρομανωλάκη, Κώστα Ακρίβο, Σπύρο Δημητριάδη, Μάκη Στεφανίδη, Θωμαή Σταμπούλη, Παναγιώτη Καραμπά, Έλσα Σφούνη.

 

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού με την υποστήριξη του οποίου πραγματοποιήθηκε το 3οΔιεθνές Εργαστήριο Αρχαίου Δράματος.

 

Ευχαριστούμε την κοινωνία της Δημοτικής Κοινότητας Κρηνίδων για τη συμπαράστασή της.

 

Τέλος όλα τα ΜΜΕ και το δημοσιογραφικό κόσμο, που συνέβαλαν στην επιτυχία της μεγάλης αυτής διοργάνωσης.