Τις εγκαταστάσεις του εργοστάσιου της Εταιρείας “KPEATOΠAPAΓΩΓIKH KABAΛAΣ επισκέφτηκε η υποψήφια Βουλευτής της ΝΔ Βάσω Παπουτσή Μήττα.

 

Η εταιρεία ΚΡΕ.ΚΑ Α.Ε.,με παράδοση άνω των 65 ετών στην κάθετη οργανωμένη παραγωγή και εμπορία κρέατος, αποτελεί μια από τις σημαντικότερες παρουσίες στο κλάδο των τροφίμων στην Ελλάδα ανέφερε η κυρία Μήττα ενώ σημείωσε πως έχει δημιουργήσει ένα ισχυρό «brand» στον τομέα των τροφίμων.

Παράλληλα άκουσε προσεκτικά τι ζητούν οι επιχειρηματίες από τον Κυριάκο Μητσοτάκη τονίζοντας πως το μήνυμα της Νέας Δημοκρατίας είναι απλό: Αφαιρούμε βάρη από τους πολίτες και από τις επιχειρήσεις για να δώσουμε δύναμη στην οικονομία και στη μεσαία τάξη.Η Νέα Δημοκρατία ανέφερε θα μειώσει τη φορολογική επιβάρυνση για τους πολίτες και τις επιχειρήσεις.
 

Η παραγωγική Ελλάδα θα ανασάνει και πάλι. Μόνον έτσι θα δημιουργήσουμε περισσότερες θέσεις απασχόλησης για τους νέους συμπολίτες μας και θα δώσουμε δύναμη στην υγιή επιχειρηματικότητα. Αναφερόμενη στους επαγγελματίες που έχουν κρατήσει με νύχια και με δόντια τις επιχειρήσεις τους στα δύσκολα χρόνια των μνημονίων,τόνισε πως είναι πολύ δύσκολο έως και ακατόρθωτο για μια εταιρία να διαθέτει άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό και ένα σύγχρονο εξοπλισμό ώστε να αποτελεί την αιχμή της ποιότητας, που θέλει να δώσει στους πελάτες της χωρίς να χρειαστεί να μετακινηθεί σε άλλη πόλη ή και ακόμα στην γείτονα χώρα την Βουλγαρία που όπως όλοι γνωρίζουμε παρέχει ελκυστικά φορολογικά κίνητρα αυξάνοντας παράλληλα με αυτόν τον τρόπο την ανεργία στην Ελλάδα.
 

Από την άλλη πλευρά η εταιρεία χρόνο με τον χρόνο επενδύει σε εγκαταστάσεις και σε μηχανολογικό εξοπλισμό πρωτοποριακής τεχνολογίας, πoυ επιτρέπουν σωστές συνθήκες διατροφής και ανάπτυξης των ζώων, σύγχρονες μεθόδους τυποποίησης και συνθήκες υγιεινής μεταφοράς τoυ κρέατος, στα σημεία μεταπώλησης του.

Η υποψήφια Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας δεσμεύτηκε να αγωνιστεί με όλες τις παραγωγικές δυνάμεις της περιοχής μας για την αναπτυξιακή πορεία του νομού χωρίς καμία άλλη οικονομική υποβάθμιση ενώ παράλληλα τόνισε πως θα είναι αρωγός στην προσπάθεια του Κυριάκου Μητσοτάκη να βάλει τέλος στην υπερφορολόγηση καθιερώνοντας κίνητρα για νέες επενδύσεις.

 

(δελτίο Τύπου)