Η αποτελεσματικότερη εκπροσώπηση της καθεμιάς και του καθένα από τους συμπολίτες μου αποτελεί το προσωπικό μου στοίχημα ως Γιάννης Πασχαλίδης, ιδίως στον τομέα της Πρόληψης και της Υγειονομικής Περίθαλψης.

 

Από την ανάδειξη μου στο βουλευτικό αξίωμα μέχρι σήμερα, δεν σταμάτησα να στέκομαι στο πλευρό του Διευθυντικού και Ιατρικού Προσωπικού του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας και των Κέντρων Υγείας Ελευθερούπολης, Χρυσούπολης και Πρίνου. Μόνος στόχος μου η όσο το δυνατόν ανεμπόδιστη παροχή υπηρεσιών σε όσους το έχουν ανάγκη.

 

ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ μου που εκφράστηκε έμπρακτα με:

 

  • Παραλαβή Ασθενοφόρου, δωρεά του Ιταλικού Ερυθρού Σταυρού με προσωπική συμβολή του Μακαριστού Μητροπολίτου Φιλίππων Νεαπόλεως και Θάσου Κυρού Προκοπίου, και παράδοση στο Κέντρο Υγείας Ελευθερούπολης.

 

  • Πρόταση δημιουργίας Ογκολογικής Κλινικής και Ακτινο-θεραπευτικού Τμήματοςστο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, κατόπιν αιτήματος του Ιατρικού Προσωπικού αλλά και των ίδιων των πολιτών.

 

  • Προσλήψεις Νέων Ιατρώνστο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, στο ΠΕΔΥ Καβάλας, καθώς και σε άλλους φορείς Υγείας για να καλυφθούν τα τεράστια κενά που είχαν εντοπισθεί.

 

  • Στελέχωση των Αγροτικών Ιατρείωντου Ν. Καβάλας, για να μπορεί η καθεμιά και ο καθένας να αισθάνεται σιγουριά για την υγεία του.

 

ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ μουθα συνεχίσει να είναι και στις 8 Ιουλίου, ρίχνοντας ιδιαίτερη προσοχή στη διευκόλυνση των χρονίως πασχόντων και των Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες! 

 

 

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Π.Ε. ΚΑΒΑΛΑΣ