Ο π. Υπουργός και υποψήφιος βουλευτής Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Καλαντζής, παραβρέθηκε στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο Δήμος Καβάλας, στο πλαίσιο των ΕΛΕΥΘΕΡΙΩΝ 2019, προκειμένου να βραβεύσει τρεις επιφανείς Καβαλιώτες που με το έργο τους, τη δράση τους και τις πρωτοβουλίες τους τιμούν τη γενέθλια πόλη.

 

Ο Δήμος Καβάλας τίμησε τον Σωτήρη Ξώγνο που συνέβαλε καθοριστικά στην αδελφοποίηση της Καβάλας με τη Νυρεμβέργη, καθώς φέτος συμπληρώνονται 20 χρόνια, τον καταξιωμένο φωτογράφο Στράτο Καλαφάτη που με τις φωτογραφίες του ταξίδεψε την Καβάλα εντός και εκτός Ελλάδας, τον αρχιμανδρίτη και καθηγητή Πανεπιστημίου Απόστολο Καβαλιώτη που με το πολυσήμαντο κοινωνικό και φιλανθρωπικό  έργο του στηρίζει πολλές οικογένειες και κυρίως τα παιδιά.

 

Ο αναγνωρισμένος για το κοινωνικό έργο του κληρικός, π. Απόστολος Καβαλιώτης, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ευχαρίστησε θερμά τον Γιώργο Καλαντζή για τη βοήθεια και την υποστήριξη που παρέχει όλα αυτά τα χρόνια στο έργο που επιτελεί, σημειώνοντας μάλιστα ότι βρίσκεται πάντα δίπλα του όταν τον χρειάζεται και ότι συμβουλεύεται τον πρώην υπουργό για πολλά θέματα που τον απασχολούν και σχετίζονται με το έργο του.

 
 
(δελτίο Τύπου)