Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα παμπαίδων-παγκορασίδων (U12)-Καβάλα 2019 πραγματοποιήθηκε το τριήμερο 15, 16 και 17 Ιουνίου στο κλειστό γυμναστήριο «Αλεξάνδρα Δήμογλου», όπου πραγματοποιήθηκαν ομαδικά αγωνίσματα, οι ημιτελικοί ομαδικών και ο τελικός ομαδικών, επίσης ατομικά – διπλά και οι τελικοί των αντίστοιχων αθλημάτων.

 

Παρόντας ήταν ο νεοεκλεγμένος Δήμαρχος Καβάλας Θόδωρος Μουριάδης που απένειμε μετάλλια στους αθλητές του Αθλητικού Συλλόγου Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Καβάλας.

 

Να σημειωθεί ότι χρυσό μετάλλιο στο ομαδικό παγκορασίδων απέσπασαν οι αθλήτριες Μεταξά, Γκαϊντατζή, Καζάκου και Ξυπολιτάκη. Χρυσό μετάλλιο στο διπλό παγκορασίδων απέσπασαν οι αθλήτριες Καζάκου και Γκαϊτατζή. Χρυσό μετάλλιο στο ατομικό απέσπασε η Νέλλυ Γκαϊτατζή και χάλκινο η Ζωή Καζάκου. Την 9η θέση στο ομαδικό παμπαίδων εξασφάλισαν οι αθλητές Παπαναστασίου και Ευθυμίου, ενώ την 9η θέση στο διπλό παμπαίδων μοιράστηκε ο αθλητής Παπαναστασίου μαζί με τον Ζησούλη από την ομάδα Δύναμη Λάρισας.

 

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες αθλητές, στον προπονητή της ομάδας Γιάννη Σταύρου, στους γονείς και στη διοίκηση για την άρτια διοργάνωση εκφράζει η παράταξη του «Σύγχρονου Δήμου».

 

 

Με τιμή

Θόδωρος Μουριάδης