Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Λιμεναρίων «Το Κάστρο» ανακοινώνει τη λειτουργία του «9ου Θερινού Σχολείου Τέχνης» στα Λιμενάρια Θάσου για το διάστημα, από τις 9 ως τις 13 Ιουλίου 2019. Η δράση είναι εθελοντική και υλοποιείται με την προσφορά των εκπ /κών: Βλαστάρη Κων/νου, Λοβούλου Πελαγία, Πολυτίμη Λιάνα, Χαμοξάρα Γεωργία και τη συνδρομή του Χαλκιά Γιώργου και  του Ατζέμη Γιώργου και άλλων  πολλών εθελοντών.  Στο πλαίσιό του θα διεξαχθούν τα Εργαστήρια με τις εξής θεματικές:

Γλυπτική, Λόβουλος Κώστας, Γλύπτης
Μουσική, Ζαγοριανός Άγγελος, Μουσικός
Θέατρο,  Βισέρη Ελένη, υπ. Θεατρ. Ομάδας.
Κουκλοθέατρο,  Καλαϊτζίδης Ιορδάνης, ερασιτέχνης ηθοποιός-εμψυχωτής 
Σκάκι, Μπότσαρης Γιάννης, Προπονητής Σκάκι
Φωτογραφία, (Φωτογραφικός Ομ. Καβάλας)
 «Λογοτεχνικό εργαστήρι» εργαστήρι δημιουργικής γραφής Βιολιτζή Γεωργία, Φιλόλογος
«Bodypainting» με κόκκινη ώχρα Θάσου» – Ενημέρωση και δράσεις για τα πρώτα υπόγεια ορυχεία της Ευρώπης (Τζίνες Θάσου 20.000 π.Χ.)  Εργαστήριο, Κυριώτη Ελένη, Αρχαιολόγος. 
«Η τέχνη της θάλασσας», ημέρα εκμάθησης καγιάκ,  στην παραλία «Μεταλλεία Λιμεναρίων».

Τα Εργαστήρια  απευθύνονται σε παιδιά  και νέους από 6 έως 20 ετών και θα λειτουργήσουν για μια εβδομάδα, (5 ημέρες, από την Τρίτη 9 Ιουλίου ως το Σάββατο 13 Ιουλίου 2019). Οι εγγραφές θα γίνονται ηλεκτρονικά  στη σελίδα του  ΘΕΡΙΝΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΤΕΧΝΗΣ  από την Τρίτη,  13  Ιουλίου 2019. ( Γράφουμε  στη μηχανή αναζήτησης ΘΕΡΙΝΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΕΧΝΗΣ ). Η πρώτη συγκέντρωση θα γίνει την Τρίτη 3 Ιουλίου 2019, στις 09.00 υο πρωί, στις Αποθήκες Μεταλλείων. Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

https://docs.google.com/forms/d/1QvW7dF58089OcFga42z0c7Z4gJ9pKoUznWX-ltu...