Θέλουμε να συγχαρούμε τον Θόδωρο Μουριάδη για την εκλογή του στη θέση του νέου Δημάρχου Καβάλας. Όπως επίσης να αναγνωρίσουμε τον αγώνα που έδωσε η απερχόμενη Δήμαρχος Καβάλας, η Δήμητρα Τσανάκα, η πρώτη γυναίκα Δήμαρχος Καβάλας.

 

Παρά τις διαφορές μας, όλοι παλεύουμε για το καλό των δημοτών μας. Ωστόσο, οι δημότες της Καβάλας και των Φιλίππων εξέφρασαν με τον πιο καθαρό τρόπο την επιθυμία τους για αλλαγή στη διοίκηση του Δήμου. 

 

Αισθανόμαστε δικαιωμένοι που συμβάλλαμε στην αλλαγή αυτή με τις παρεμβάσεις μας, την κριτική μας, τις προτάσεις μας.  Πέντε χρόνια τώρα, αναδεικνύουμε προτάσεις που μπορούν να λύσουν προβλήματα των δημοτών και του Δήμου και να ανεβάσουν τον τόπο μας ψηλά.

 

Πέντε χρόνια τώρα, είμαστε κοντά στους δημότες, δίπλα στα προβλήματά τους, δίνοντας αγώνα για τα συμφέροντά τους, έξω από κομματικούς μηχανισμούς και στηρίξεις.

 

Η εντολή των δημοτών είναι ξεκάθαρη: ο Δήμος Καβάλας πρέπει να χαράξει νέα πορεία. Μια νέα ευκαιρία εμφανίζεται για την Καβάλα και τους Φιλίππους. Και είναι επιθυμία των δημοτών να μην πάει χαμένη.

 

Η παράταξή μας, με τη νέα δύναμη που απέκτησε από την ψήφο των δημοτών, συνεχίζει τη δράση της, σταθερά και υπεύθυνα προσηλωμένη στην αντίληψη της συνεργασίας παρατάξεων και δυνάμεων με ένα μοναδικό κριτήριο:

 

το όφελος των πολιτών και την ανάπτυξη του τόπου μας!