Μετά τις συνεδριάσεις του συνδυασμού «Κοινωνική Αποτελεσματική Παρέμβαση» (ΚΑΠ), ο επικεφαλής Βαγγέλης Παππάς, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:  Σεβόμενοι απόλυτα την ετυμηγορία των δημοτών της Καβάλας, ευχόμαστε στους διεκδικητές της δημαρχίας για την πόλη μας καλή επιτυχία στην εκλογική αναμέτρηση της Κυριακής.

 

Οι ψηφοφόροι μας έχουν καθαρή συνείδηση και γνωρίζουν τι πρέπει να κάνουν. Δεν χρειάζονται υποδείξεις, ούτε από εμάς, ούτε από κανέναν. 

 

Είμαστε η πρώτη παράταξη που μίλησε για την ανάγκη συνεργασιών και η μόνη που σε όλη την προεκλογική περίοδο είχε ως σλόγκαν της ότι «την επόμενη μέρα φεύγει το Εγώ κι έρχεται το Εμείς». 

 

Σε αυτή την πολιτική θέση παραμένουμε πιστοί, θεωρώντας ουσιώδη την ανάγκη συνεννόησης ώστε ο Δήμος μας, η Καβάλα και οι Φίλιπποι, να πάνε μπροστά. 

 

Άλλωστε αποδείξαμε τα προηγούμενα χρόνια, ότι δεν αποτελούμε ούτε μια στείρα αντιπολιτευτική φωνή, ούτε όμως και το άλλοθι για αποφάσεις που ζημιώνουν τον Δήμο Καβάλας. 

 

Εμείς, με βαθύ αίσθημα ευθύνης, θα περιμένουμε νικητές και ηττημένους ώστε να συνεργαστούμε όλοι για το καλό της Καβάλας, μέσα από προγραμματικές συγκλίσεις. 

 

Οι θέσεις μας είναι ήδη γνωστές και πάνω σε αυτές θα παλέψουμε. 

 

Διεκδικούμε: 

 

1. Ακτή Καλαμίτσας

2. Χερσαία ζώνη λιμανιού 

3. Ολοκλήρωση Περιμετρικής – Λέγοντας Όχι στα διόδια 

4. Στρατόπεδα – Νοσοκομεία – Καπναποθήκες

5. Κοινωνική Πολιτική – Εργασία: ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ 

6. Εφαρμογή Κυκλοφοριακής Μελέτης σε όλη την πόλη & ασανσέρ στην Παναγία