Κατερίνα Νοτοπούλου

Στη Βουλή φέρνουν το θέμα της μείωσης των οργανικών θέσεων του Κεντρικού Λιμεναρχείου Καβάλας και των Λιμενικών Αρχών υπαγωγής του βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με πρωτοβουλία της βουλευτή Α’ Θεσσαλονίκης Κατερίνας Νοτοπούλου.

Στη Θάσο βρέθηκαν το πρωί της Κυριακή 16 Οκτωβρίου η βουλευτής Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ, Τάνια Ελευθεριάδου και η Τομεάρχης τουρισμού και βουλευτής Θεσσαλονίκης Κατερίνα Νοτοπούλου. Στην εκδήλωση παρουσιάσουν το κυβερνητικό σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ

Στη Θάσο θα βρίσκεται σήμερα Κυριακή 16 Οκτωβρίου η τομεάρχης Τουρισμού και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Τάνια Ελευθεριάδου.

Στην εκδήλωση θα γίνει η υποδοχή των νέων μελών της Ο.Μ.Θασου του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. και θα παρουσιαστούν οι θέσεις του κυβερνητικού προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ με έμφαση στον τουρισμό.

Περιοδεία στην Καβάλα πραγματοποίησε η τομεάρχης Τουρισμού της ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης Κατερίνα Νοτοπούλου συνοδευόμενη από την βουλευτή Καβάλας

Συνάντηση μιας ώρας είχε το μεσημέρι της Δευτέρας 19 Ιουλίου 2021 ο Δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης, με τη βουλευτή Θεσσαλονίκης και Τομεάρχη Τουρισμού του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία,

Την Καβάλα επισκέφθηκε τη Δευτέρα 19 Ιουλίου η τομεάρχης Τουρισμού του ΣΥΡΙΖΑ Κατερίνα Νοτοπούλου μετά από πρόσκληση της βουλεύτριας Καβάλας Τάνιας Ελευθεριάδου και της Νομαρχιακής Επιτροπής Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ.

Τη Δευτέρα, 19 Ιουλίου 2021, η τομεάρχης Τουρισμού του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. και βουλεύτρια Α’ Θεσσαλονίκης Κατερίνα Νοτοπούλου θα επισκεφτεί την Καβάλα, με σκοπό να συνομιλήσει με ανθρώπους του τουρισμού, για τα επιμέρους προβλήματα που αντιμετωπίζει η περιοχή, καθώς και να τους ενημερώσει για τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ.

H ΤUI UK ανακοίνωσε ακυρώσεις τουριστικών πακέτων και πτήσεων έως τις 13 Ιουνίου “λόγω της συνεχιζόμενης αβεβαιότητας” σε δημοφιλείς ελληνικούς προορισμούς. Αναλυτικά ακυρώνονται οι πτήσεις για: Κρήτη (Χανιά), Χαλκιδική, Κεφαλονιά, Πρέβεζα, Σάμο, Σαντορίνη, Σκιάθο, Θάσο και Ζάκυνθο.

Γκάφες, λάθη και υπομόνευση προορισμών όπως η Ανατολική Μακεδονία και Θράκη καταλόγισε στον υπουργό Τουρισμού Χάρη Θεοχάρη μιλώντας στον KavalaNews 102,8 η τομεάρχης Τουρισμού του ΣΥΡΙΖΑ Κατερίνα Νοτοπούλου με αφορμή το κλείσιμο του συνοριακού σταθμού στη Νυμφαία

"Δεν υπάρχει στρατηγική ανοίγματος στον τουρισμό. Η πρόγνωση για φέτος είναι αρνητική. Οι παράλλογες επιλογές της Κυβέρνησης οδηγούν τις μκρομεσαίες επιχειρήσεις σε λουκέτα", είπε στον KavalaNews 102.8 η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και τομεάρχης Τουρισμού, Κατερίνα Νοτοπούλου.

"Δεν θα κάναμε χρόνια για τη συγκεκριμένη γέφυρα την Καβάλα, τώρα θα ήταν έτοιμη" δήλωσε ο πρ. υπουργός Υποδομών Χρήστος Σπίρζης. 

Αντιδράσεις προκάλεσε το δημοσίευμα για το πως ενήργησαν στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης όταν κατέρρευσε το τμήμα της γέφυρας στην Καβάλα, με την πρ. δήμαρχο και τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ να παραδέχονται ότι αρνήθηκαν τη λύση για να μην πιστωθεί ως επιτυχία του ΣΥΡΙΖΑ  (δες ΕΔΩ).

 

►Την ημέρα που έπεσε η γέφυρα της Καβάλας, η τότε κυβέρνηση προσέφερε «στο πιάτο» λύση πλήρους αποκατάστασης με διαδικασίες «κατεπείγοντος», πληρώνοντας όλο τον λογαρια

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο τουριστικός κλάδος αλλά και προτάσεις για την στήριξη των τουριστικών επιχειρήσεων στο νησί της Θάσου συζητήθηκαν το μεσημέρι του Σαββάτου στην ανοιχτή συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στο Ξενοδοχείο Olympion στον Ποτό

Την Παρασκευή  και το Σάββατο 10 -11 Ιουλίου, κλιμάκιο Βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ αποτελούμενο από τους  Κατερίνα Νοτοπούλου, τομεάρχης  Τουρισμού, Χρήστος Σπίρτζης, τομεάρχης Τοπικής Αυτοδιοίκησης και Τάνια Ελευθεριάδου, Βουλευτής Καβάλας, θα επισκεφτεί την περιοχή της Καβάλας και της Θάσου

Την Καβάλα και τη Θάσο πρόκειται να επισκεφθεί η βουλευτής Θεσσαλονίκης και τομεάρχης Τουρισμού του ΣΥΡΙΖΑ Κατερίνα Νοτοπούλου συνοδευόμενη από τη βουλευτή Καβάλας Τάνια Ελευθεριάδου.

Στην γέφυρα που κατέρρευσε στην Καβάλα αναφέρθηκε την Τετάρτη 14 Νοεμβρίου η υφυπουργός Εσωτερικών Μακεδονίας- Θράκης, Κατερίνα Νοτοπούλου, σε δηλώσεις της στον ραδιοφωνικό σταθμό

Το εύλογο ερώτημα εάν συντηρείται η γέφυρα που κατέρρευσε στο παλιό νοσοκομείο της Καβάλας έθεσε προς τη δήμαρχο Καβάλας Δήμητρα Τσανάκα η υφυπουργός Εσωτερικών Κατερίνα Νοτοπούλου το περασμένο Σάββατο που έφτασε στην Καβάλα προκειμένου να διενεργήσει αυτοψία στο σημείο του συμβάντος. 

«Στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε, έγινε συζήτηση ρεαλιστική και εξετάστηκαν όλα τα ζητήματα επί της ουσίας», δήλωσε ο Δήμαρχος Καβάλας Δήμητρα Τσανάκα, αμέσως μετά την λήξη της δίωρης συνάντησης που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου 10 Νοεμβρίου 2018

Η κ. Νοτοπούλου δήλωσε πως σε περίπτωση που Δήμος ή και Περιφέρεια δηλώσουν αδυναμία κατασκευής της γέφυρας καθώς πρόκειται για ένα μεγάλο έργο που απαιτεί χρόνο και μεγάλο κόστος, τότε η κυβέρνηση είναι έτοιμη να συνδράμει. 

Στην Καβάλα βρέθηκαν από νωρίς το πρωί μέλη της κυβέρνησης με αφορμή την

Πολύ νωρίτερα από τον αρχικό σχεδιασμό που μιλούσε για το 2022 ή αργότερα, θα έρθει τελικά το φυσικό αέριο στην Καβάλα σύμφωνα με τελευταία κυβερνητική ανακοίνωση.

Οι δυο υφυπουργοί επισκέφθηκαν τη Δήμαρχο Καβάλας στο γραφείο της, το απόγευμα της Παρασκευής 5 Οκτωβρίου 2018, με την ευκαιρία της παρουσία τους στα εγκαίνια της έκθεσης του Επιμελητηρίου KavalaExpo2018, ως εκπρόσωποι της κυβέρνησης. 

Παρουσία της υφυπουργού Μακεδονίας-Θράκης Κατερίνας Νοτοπούλου και του υφυπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης Στάθη Γιαννακίδη τελέστηκαν το βράδυ της Παρασκευής 5 Οκτωβρίου 2018 τα εγκαίνια της 26ης Έκθεσης KavalaExpo. 

Μετά την συνάντηση με τη Δήμαρχο η υφυπουργός θα μεταβεί στο Εκθεσιακό Κέντρο »Απόστολος Μαρδύρης» στη Ν.Καρβάλη για να παραστεί στα εγκαίνια της 26ης  Διεθνούς Έκθεσης »KAVALAEXPO 2018»