Υπουργείο Άμυνας

Στα αστυνομικά τμήματα της περιοχής τους έσπευσαν αρκετοί κάτοικοι στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη που έλαβαν ένα περίεργο μήνυμα στο κινητό τους, με αποστολέα το Υπουργείο Άμυνας. 

 

Ερωτηθείς από τη δημοσιογράφο του Star Channel Κατερίνα Τσαμούρη για τις εξελίξεις στις ελληνοτουρκικές σχέσεις, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος παραβρέθηκε σήμερα στην τελετή υπογραφής της σύμβασης παραχώρησης του Πλοίου Γενικής Υποστήριξης «Ηρακλής» από την εταιρεία «Shaft Maritime S.A.» στο Πολεμικό Ναυτικό. 

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος συμμετείχε σήμερα στην Έκτακτη Σύνοδο των Υπουργών Άμυνας του ΝΑΤΟ, η οποία πραγματοποιήθηκε με τηλεδιάσκεψη μέσω κρυπτογραφημένου συστήματος επικοινωνίας.

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος παραχώρησε σήμερα το πρωί συνέντευξη στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» με τον Γιώργο Παπαδάκη.

Μια σειρά από επικοινωνίες που έγιναν το τελευταίο διάστημα, αληθινές ή ψεύτικες, με αποδέκτες πολλούς Καβαλιώτες, έχουν προκαλέσει την αίσθηση ότι... έγινε, γίνεται ή θα γίνει επιστράτευση.

Όπως είναι γνωστό μία φωτογραφία ίσον χίλιες λέξεις.