υπεραστικό ΚΤΕΛ Καβάλας

Το λεωφορείο του υπεραστικού ΚΤΕΛ των 10:00 για Θεσσαλονίκη σταμάτησε το πρωί της Τετάρτης 6 Ιουλίου η αστυνομία, λίγο αφότου ξεκίνησε για το ταξίδι προς τη συμπρωτεύουσα.

Όπως είπε στον KavalaNews 102.8 ο πρόεδρος του ΚΤΕΛ, Κώστας Πανταζής, θα δοθεί η ευκαιρία στους πολίτες να στέλνουν δέματα από την Καβάλα, σε 20 πόλεις της Γερμανίας.

Καυγάς ξέσπασε το απόγευμα της Κυριακής 26 Δεκεμβρίου ανάμεσα σε έναν επιβάτη και τον οδηγό του υπεραστικού ΚΤΕΛ που εκτελούσε το δρομολόγιο από την Δράμα προς την Καβάλα.

Ο μέσος όρος των επιβατών που ταξιδεύουν για Αθήνα είναι τα δέκα άτομα με αποτέλεσμα να μη βγαίνουν τα έξοδα στα οποία το Υπεραστικό ΚΤΕΛ δεν μπορεί να ανταπεξέλθει, μετά και τις ανατιμήσεις στα καύσιμα, είπε ο κ. Πανταζής. 

Ερώτηση σχετικά με τη συμφωνία που έχει κάνει η Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας με το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Νομού Καβάλας για τα μαθητικά δρομολόγια και αν αυτή πληροί τα υγειονομικά πρωτόκολλα απευθύνει προς τον αντιπεριφερειάρχη Καβάλας Κώστα Αντωνιάδη ο περιφερειακός σύμβουλος και διευθυντής του 2ου Γενικού Λυκείου Καβάλας Δημήτρης Λυμπεράκης. 

Σε σήριαλ εξελίσσεται η υπόθεση με το «μαχαίρωμα» επιβάτη λεωφορείου σε δρομολόγιο του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Καβάλας για την Δράμα (δες