ξενάγηση

Είδαν βήμα, βήμα πώς παράγεται και συσκευάζεται το μέλι, έμαθαν για τη γύρη, την πρόπολη και το βασιλικό πολτό και περιηγήθηκαν στο μουσείο όπου εντυπωσιάστηκαν από τα πλούσια εκθέματα.

Ο Giovanni και η Mariella ξεναγήθηκαν από τον Γιάννη Αρενόπουλο ιδιοκτήτη του τουριστικού γραφείου Real Holidays σε διάφορα μέρη του νησιού τα οποία αποτύπωσαν στον φωτογραφικό τους φακό.

Χιόνια και βόλτα με το αυτοκίνητο από το Βόσπορο στο Φανάρι. Φέτος στην Κωνσταντινούπολη ο χειμώνας άργησε να έρθει τις προηγούμενες έπεσε το πρώτο χιόνι . 

 

Στο πλαίσιο του εορτασμού της 21ης Φεβρουαρίου, Παγκόσμιας Ημέρας Ξεναγού, ο Σύνδεσμος Ξεναγών Θεσσαλονίκης και Βορείου Ελλάδος προσφέρει δωρεάν ξενάγηση στην Καβάλα, τη

Με αφορμή την διεθνή ημέρα ξεναγών, που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 21 Φεβρουαρίου σε όλο τον κόσμο, οργανώνεται για πρώτη φορά στο θεσμό, δωρεάν ξενάγηση στο Αρχαιολογικό μουσείο Θάσου

"Η τέχνη ανάμεσα μας" ήταν ο τίτλος του 3ου κύκλου ξεναγικών δράσεων που πραγματοποιούνται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων "Ελευθέρια 2018".