Βουνοχώρι

Λίγο πριν τις 18:00 το απόγευμα του Σαββάτου 20 Ιανουαρίου άρχισε η χιονόπτωση στο Βουνοχώρι του Δήμου Καβάλας σύμφωνα με τις προβλέψεις του meteokav.

Αγριογούρουνα εμφανίζονται στους δρόμους του Βουνοχωρίου. Μάλιστα προκλήθηκε και τροχαίο με αγριογούρουνο να πέφτει σε αυτοκίνητο.

Από νωρίς την Κυριακή (27/2) η κακοκαιρία «Μπιάνκα» απλώθηκε στο νομό Καβάλας με βροχές αλλά και χιόνια

 

Το έστρωσε για τα καλά στο Βουνοχώρι του Δήμου Καβάλας την Τρίτη 14 Δεκεμβρίου μετά από τη χιονόπτωση που σημειώθηκε τις μεσημεριανές ώρες. Στην δημοτική κοινότητα Βουνοχωρίου μετέβη η Πολιτική Προστασία της περιφερειακής ενότητας Καβάλας για τον αποχιονισμό της περιοχής. 

Η κακοκαιρία «Λέανδρος» άρχισε να… δείχνει τα δόντια της. Ήδη από το αργά το βράδυ της Πέμπτης (14/1) άρχισε να χιονίζει στο Βουνοχώρι Καβάλας.

 

Στον ορεινό όγκο της Καβάλας βρέθηκαν από το μεσημέρι της Τετάρτης 5 Φεβρουαρίου συνεργεία του Δήμου Καβάλας με εκχιονιστικά μηχανήματα για να ανοίξουν τις κεντρικές οδικές αρτηρίες μετά από τη χιονόπτωση που σημειώθηκε

Μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε λίγο πριν τις 8 το βράδυ της Πέμπτης 21 Σεπτεμβρίου 2017 σε ορεινή περιοχή μεταξύ Βουνοχωρίου και Λιμνιάς πάνω από το Κρυονέρι, στο Δήμο Καβάλας.

Από τη ΔΕΥΑ Καβάλας σχετικά με το πρόβλημα υδροδότησης που ανέκυψε τις προηγούμνες ημέρες ανακοινώνονται τα εξής:Τα συνεργεία της ΔΕΥΑΚ προχώρησαν σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να αποκατασταθεί η υδροδότηση στο Βουνοχώρι, οι κάτοικοι του οποίου βρέθηκαν ξαφνικά χωρίς νερό.