Βόλεϊ

Η ομάδα βόλεϊ του ΑΟ Αμυγδαλεώνα ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με τον προπονητή Δημήτρη Κουτσίκ Βασίλογλου.

Στην τελική τετράδα του πρωταθλήματος της Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης για ηλικίες κάτω των 16, προκρίθηκε η ομάδα Βόλεϊ του ΑΟ Αμυγδαλεώνα.

Η ομάδα βόλεϊ του ΑΟΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του 32χρονου πασαδόρου Γιάννη Γεωργιάδη.

Το διήμερο (07-08/01) διεξήχθη το final-4 του πρωταθλήματος νεανίδων κάτω των 20 Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης στο βόλεϊ.

Τη λύση συνεργασίας με τον Βραζιλιάνο πετοσφαιριστή Γκιγιέρμε Ντα Σίλβα Μινέιρο, ανακοίνωσε το τμήμα βόλεϊ του ΑΟ Καβάλα.

Σε μία πολύ όμορφη κίνηση προχωρά το τμήμα Βόλεϊ του ΑΟ Καβάλα ενόψει της παγκόσμιας ημέρας ατόμων με αναπηρία.

Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α2 Βόλεϊ των ανδρών ο ΑΟΚ ηττήθηκε με 3-1 σετ από την ΑΕ Κομοτηνής.

Το Δ.Σ. και ο πρόεδρος του Α.Ο.ΚΑΒΑΛΑ συγχαίρουν θερμά την γυναικεία ομάδα πετοσφαίρισης που για άλλη μια χρονιά μας έκανε περήφανους στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας.

Οι κορασίδες του ΑΟΚ πρόσθεσαν ένα ακόμα τίτλο στην τροπαιοθήκη του συλλόγου καθώς  επικράτησαν στον τελικό της περιφέρειας κόντρα στις Αμαζόνες Μ

Η ομάδα πετοσφαίρισης (βόλεϊ) αγοριών του 1ου ΕΠΑΛ Καβάλας στέφθηκε πρωταθλήτρια στους σχολικούς αγώνες των Λυκείων της Περιφερει

Ο Σταύρος Γρηγοριάδης έχει συνδέσει το όνομα του με το βόλεϊ της Καβάλας.

Στην απόκτηση δυο ακόμη παικτριών προχώρησε η ομάδα μας τις τελευταίες ημέρες. Συγκεκριμένα στην οικογένεια του ΑΟΚ ανήκουν πλέον, η 20χρονη κεντρική, Στέλλα Ντίτσα και η 19χρονη ακραία, Σοφία Μαρθοκαμπίτου. Πέρσι, αμφότερες αγωνίζονταν με την φανέλα της Νίκης Αλεξανδρούπολης.

Η ομάδα  βόλεϊ παλαιμάχων γυναικών «ΔΟΞΕΣ ΔΡΑΜΑΣ» συμμετείχαν και φέτος στο 11ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα που έλαβε χώρα στο  Μεσολόγγι.