βιτρίνες

Την Πέμπτη 4 Ιανουαρίου βραβεύτηκαν από τον Δήμο Καβάλας, οι καλύτερες Χριστουγεννιάτικες βιτρίνες της Καβάλας και της Δημοτικής Ενότητας Φιλίππων.

Ο δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης και οι εκπρόσωποι του Επιμελητηρίου Καβάλας και του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας, θα βραβεύσουν την Πέμπτη 4 Ιανουαρίου, στις 12:00 το μεσημέρι, τις επιχειρήσεις της Καβάλας και της Δημοτικής Ενότητας Φιλίππων που διακρίθηκαν στον πρόσφατο διαγωνισμό καλύτερης Χριστουγεννιάτικης βιτρίνας.

Τη Δευτέρα (20/11), το Επιμελητήριο Καβάλας και ο Εμπορικός Σύλλογος Καβάλας, θα κάνουν ενημερωτική εκδήλωση για τον χριστουγεννιάτικο στολισμό στις βιτρίνες, καθώς και φέτος θα γίνει διαγωνισμός από τον Δήμο Καβάλας, για την καλύτερα στολισμένη χριστουγεννιάτικη βιτρίνα.

Τους καταστηματάρχες της Καβάλας που παρουσίασαν τις τρεις καλύτερα στολισμένες βιτρίνες στην πόλη την περίοδο των Χριστουγέννων, βράβευσαν την Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2021 ο δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης και ο Πρόεδρος της "Δημωφέλεια", Παναγιώτης Αγγελίδης, απονέμοντας τους ισάριθμα χρηματικά έπαθλα.