βίντεο

 

Η Μονή Παναγίας Εικοσιφοινίσσης είναι ιστορικό μοναστήρι βρισκόμενο στον δήμο Αμφίπολης του Νομού Σερρών, κοντά στα όρια με τους Νομούς Καβάλας και Δράμας.

Την πόλη της Καβάλας επισκέφθηκε ο διαχειριστής του YouTube καναλιού «Θύμιση και νοσταλγία περπατώντας στα χωριά».

Το φρούριο της Καβάλας σε μια 2λεπτη προβολή όλης της Ελλάδας - βίντεο

Ένα βίντεο που παρουσιάζει τη χειμερινή κοιλάδα, που βρίσκεται μεταξύ Καβάλας, Δράμας και Σερρών από ψηλά μοιράστηκε ο Simon Kranz.

Καλοκαιρινή περιοδεία πραγματοποιεί σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας, ο γνωστός τραγουδιστής, Νίκος Οικονομόπουλος.

Με ένα βίντεο drone παρουσιάζει ο Simon Kranz τι «άφησε» η φωτιά που ξέσπασε τη Δευτέρα 21 Αυγούστου 2023 σε περιοχές του Δήμου Νέστου.

Nα γλεντήσουν λίγο φαίνεται ότι ήθελαν τρία αρκουδάκια στο Μέτσοβο

Κάνεις ένα ταξίδι στον αγαπημένο σου προορισμό και στην πορεία... Μπορεί να έχεις μερικές αναπάντεχες εκπλήξεις!

Το βίντεο του Δήμου Καβάλας "Η πιο όμορφη της Ελλάδας μέσα σε 11 λεπτά και 57 δευτερόλεπτα" βρήκε μεγάλη απήχηση από τους χρήστες των κοινωνικών δικτύων τη χρονιά που πέρασε. 

Τη δυνατότητα να αποθηκεύουν το πιστοποιητικό ταυτοπροσωπίας στο κινητό τους έχουν πλέον οι πολίτες, καθώς από το πρωί της Τρίτης 28 Δεκεμβρίου είναι διαθέσιμη στις πλατφόρμες iOS και Android για κινητές συσκευές και tablet η νέα έκδοση της εφαρμογής Covid Free GR Wallet.

Ένα βίντεο με πολλαπλά μηνύματα δημιούργησαν και ανέβασαν στο YouTube πολίτες της Ξάνθης, στέλνοντας μήνυμα προς κάθε γυναίκα που έχει πέσει θύμα βίας, ρατσιμού και bullying. 

Με το σύνθημα "επισκεφθείτε τη Θάσο μαζί με ό,τι αγαπάτε περισσότερο" πολλοί Θάσιοι αναδημοσιεύουν το βίντεο του Νίκου, ενός τουρίστα από τη Βέροια, ο οπο

Ένα βίντεο γυρισμένο στη νοηματική δημιούργησε στο YouTube η Εριέττα Τερζή το οποίο είναι αφοερωμένο στην Ρεγγίνα Μακέδου και στον αγώνα που δίνει για την εθελοντική προσφορά υπέρ της συλλογής αιμοπεταλίων και μυελού των οστών.

Την πόλη της Καβάλας από ψηλά, σε μια χειμωνιάτικη ημέρα, χωρίς πολλή κίνηση, κατέγραψε το drone του Καβαλιώτη δημιουργού Σάββα Τσανουσίδη, που δημοσιεύεται στη σελίδα του Facebook