βία

Οι γιατροί με τον δικό τους τρόπο προσπαθούν να αποτρέψουν τα περιστατικά βίας που κατά διαστήματα σημειώνονται στο Νοσοκομείο της Καβάλας εναντίον του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού.

Περισσότεροι από ένας στους πέντε ανθρώπους έχουν υποστεί κάποιουείδους βία ή παρενόχληση στον χώρο εργασίας τους

Η Κατερίνα Στανίση μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα.«Δεν ξέρω αν θα έγραφα βιβλίο για τη ζωή μου. Φυσικά πρέπει να ειπωθούν όλα και όχι όλα υπέρ μου. Το μέγα λάθος μου ήταν ο γάμος μου» είπε.

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου 3 Σεπτεμβρίου σε γνωστή καφετέρια στην πόλη της Καβάλας.

Το Δ.Σ της ΕΓΕΣΥΚ καταδικάζει την επίθεση σε Ιατρό και Νοσηλευτές, η οποία πραγματοποιήθηκε από συνοδό ασθενούς σε κλινική του Νοσοκομείου μας και ζητούμε την παραδειγματική τιμωρία του επιτιθέμενου από τη Δικαιοσύνη.

Ένα νέο περιστατικό επίθεσης σε γιατρούς και νοσηλευτές περιγράφει η πρόεδρος του σωματείου εργαζόμενων στο Νοσοκομείο Καβάλας, Κατερίνα Πετράκη...

Πάνω από 200 παιδιά συμμετείχαν στο διαγωνισμό ζωγραφικής της σειράς εκδηλώσεων «Οδηγός μας η ΑΓΑΠΗ» και διοργάνωσαν η δημοτική βιβλιοθήκη «Βασίλης Βασιλικός»,το δημοτικό ωδείο και το Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών του δήμου Καβάλας.

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει το βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου και εμφανίζει αστυνομικούς να γρονθοκοπούν με πτυσσόμενο γκλοπ έναν νεαρό άνδρα χθες το μεσημέρι στην πλατεία της Νέας Σμύρνης μπροστά σε οικογένειες και παιδιά που είχαν βγει για την Κυριακάτικη βόλτα τους. 

Σήμερα, 6η Μαρτίου, Πανελλήνια Ημέρα κατά της Σχολικής Βίας και του Εκφοβισμού (bullying), λέμε σε κάθε παιδί, ότι δεν είναι μόνο του. Λέμε ένα δυνατό όχι στον σχολικό εκφοβισμό (bullying).

Παρέμβαση του Αλέξη Τσίπρα στο πλευρό γυναικών και ανδρών που εδώ και εβδομάδες σπάνε τη σιωπή τους και μιλούν δημόσια με θάρρος για σεξουαλικές παρενοχλήσεις, κακοποιήσεις, ακόμα και για ειδεχθή και ανατριχιαστικά εγκλήματα που έχουν υποστεί

Μετανάστες  από  το κέντρο κράτησης στο Παρανέστι Δράμας κατήγγειλαν, , ότι αστυνομικοί εισέβαλαν στους χώρους όπου κρατούνται και τους χτύπησαν τρόπο.

 

Το Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών  του Δήμου Καβάλας καλείται να διαχειριστεί αρκετές καταστάσεις βίας με τους αριθμούς να... μαρτυρούν την αύξηση των περιπτώσεων. 

 

Η ενδοσχολική βία και ο εκφοβισμός μεταξύ των μαθητών αποτελούν ένα υπαρκτό και σοβαρό κοινωνικό πρόβλημα, που εκδηλώνεται σε πολλές χώρες του κόσμου, έχει σύνθετα γενεσιουργά αίτια και σχετίζεται με ποικίλα κοινωνικά φαινόμενα

O Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος εκφράζει τον αποτροπιασμό και τον βαθύτατο συγκλονισμό του για την δολοφονική επίθεση στο Ελ Πάσο του Τέξας, των ΗΠΑ,

Μεγάλες διαστάσεις, ίσως και μεγαλύτερες από αυτές που θα ανέμενε κανείς, παίρνει το περιστατικό ξυλοδαρμού ενός γιατρού στο Νοσοκομείο Καβάλας από τους συγγενείς ενός ασθενή που κατέληξε. Δεν είνα