τροχαίο δυστύχημα

Μία ακόμα τραγωδία στην άσφαλτο τα ξημερώματα της Τρίτης (30/01), καθώς ένας 59χρονος με καταγωγή από τη Ρουμανία έχασε τη ζωή του όταν παρασύρθηκε από φορτηγό στην Εγνατία Οδό, μεταξύ των κόμβων Προφήτη και Βαγιοχωρίου στη Θεσσαλονίκη, στο ρεύμα προς Καβάλα.

Ένας νεκρός και ένας τραυματίας είναι ο απολογισμός του τροχαίου, που σημειώθηκε λίγο μετά τις 18:00 το απόγευμα, στον οδικό άξονα Σερρών-Δράμας, την Παρασκευή (19/01).

Την τελευταία του πνοή άφησε ένας 18χρονος στην Ξάνθη, όταν μία ώρα μετά τα μεσάνυχτα την Παρασκευή (05/01), το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε δέντρο.

Ένα ποτάμι οργής σχημάτισαν το μεσημέρι της Τετάρτης (13/12) πολίτες στην Ξάνθη, που πραγματοποίησαν πορεία για την αδικοχαμένη 19χρονη Αϊσέ, από τον Π. Ζυγό.

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης (07/12) στην επαρχιακή οδό Γλαύκης – Πάχνης, στην Ξάνθη.

Μια 39χρονη αλλοδαπή έχασε τη ζωή της και το ανήλικο παιδί της τραυματίστηκε όταν το όχημα στο οποίο επέβαιναν ξέφυγε από την πορεία του και ανετράπη. Το δυστύχημα σημειώθηκε στην επαρχιακή οδό Αγιάσματος – Χρυσούπολης, στην Καβάλα.

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής (10/09), στην Εθνική οδό Αθηνών – Ευζώνων, στο ύψος της Παιονίας, στο Κιλκίς.

Την Τετάρτη (16/08), συγκρούστηκε επιβατικό αυτοκίνητο με φορτηγό στο 18ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης - Σερρών.

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 6 Ιουνίου μπροστά από το ίδρυμα Αγία Μαρίνα στο Περιγάλι Καβάλας μετά τη σύγκρουση φορτηγού του Δήμου Καβάλας

Τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε χθες λίγο πριν τις 23.00 το βράδυ της Τετάρτης 3 Νοεμβρίου στην Παλιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης - Καβάλας στο ύψος της παραλίας Οφρυνίου, όταν δύο φορτηγά συγκρούστηκαν μετωπικά.

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης 8 Σεπτεμβρίου στο 107 χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Καβάλας όταν φορτηγό που οδηγούσε 38χρονος συγκρούστηκε μετωπικά με αυτοκίνητο που οδηγούσε 28χρονος και επέβαινε ένας 25χρονος.

Την Παρασκευή 23 Ιουλίου και ώρα 20:00 στην Καβάλα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 56χρονος Έλληνας συγκρούσθηκε πλαγιομετωπικά με δίκυκλη μοτοσικλέτα που οδηγούσε 32χρονος Έλληνας.

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης 8 Ιουλίου στην Εθνική Οδό Καβάλας – Νέας Περάμου στο ύψος της Νέας Ηρακλείτσας μετά τη σύγκρουση επιβατικού αυτοκινήτου και δικύκλου με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα 24χρονος οδηγός μηχανής κάτοικος Καβάλας. 

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής 20 Ιουνίου στο Αγίασμα του Δήμου Νέστου, όταν ηλικιωμένος οδηγός μηχανής σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες παρασύρθηκε από επιβατικό αυτοκίνητο.

Την 18-6-2021 το μεσημέρι, σε αγροτική οδό στην περιοχή των Ελευθερών, δίκυκλη μοτοσικλέτα που οδηγούσε 25χρονος ημεδαπός, συγκρούσθηκε πλαγιομετωπικά με έτερη δίκυκλη μοτοσικλέτα που οδηγούσε 44χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 25χρονου και τον τραυματισμό του 44χρονου. 

Το πρωί της Δευτέρας θα πουν το τελευταίο αντίο συγγενείς και φίλοι στην 60χρονη συνταξιούχο νοσηλεύτρια που άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο Καβάλας μετά από πολυήμερη μάχη στη ΜΕΘ. 

Δεν τα κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή η 60χρονη συνταξιούχος νοσηλεύτρια που νοσηλευόταν με σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας το Νοσοκομείου Καβάλας η οποία στις 13 Μαρτίου είχε παρασυρθεί από διερχόμενο αυτοκίνητο στην οδό Αμερικανικού Ερυθρού Σταυρού

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε τα μεσάνυχτα της  Τετάρτης 16  προς Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου ένας άνδρας, ενώ ολοκληρώθηκαν οι ενέργειες απεγκλωβισμού ενός ακόμη τραυματισμένου άνδρα, συνεπιβάτες σε ΕΙΧ όχημα, το οποίο εξετράπη της πορείας του στην περιοχή Σιδηροχωρίου του Δήμου Παγγαίου 

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε λίγο πριν τις 6:00 το απόγευμα της Τετάρτης 9 Σεπτεμβρίου στο δρόμο Χρυσούπολης - Κεραμωτής στο ύψος των μύλων σόγιας όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε 76χρονος άνδρας εξετράπη της πορείας του και ανατράπηκε

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης 23 Ιουλίου στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Καβάλας όταν ΙΧ αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του, προσέκορουσε στις προστατευτικές μπάρες και ανετράπη.

Τη ζωή του έχασε ένας 26χρονος το μεσημέρι της Δευτέρας 4 Μαϊου όταν η μηχανή που οδηγούσε συγκρούστηκε με φορτηγό αυτοκίνητο στο δρόμο από Χρυσούπολη προς Κεραμωτή. 

Τροχαίο δυστύχημα συνέβη λίγο μετά τις 6:00 το απόγευμα της Πέμπτης 19 Μαρτίου στην οδό Σαππαίων όταν οδηγός έχασε τον έλεγχο της μηχανής που οδηγούσε κι έπεσε επάνω σε κολώνα.

Συνελήφθη 27χρονος αλλοδαπός ο οποίος  προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας 10 μη νόμιμους μετανάστες.. Το όχημα με το οποίο γινόταν η παράνομη μεταφορά εξετράπη και ανετράπη, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό (1) διακινούμενου και τον τραυματισμό άλλων (2)  διακινούμενων και του διακινητή 

Ένας νεκρός και δυο τραυματίες είναι ο απολογισμός του τροχαίου δυστυχήματος που συνέβη λίγο μετά τις 11 το πρωί της Πέμπτης 23 Ιανουαρίου στα φανάρια του Σταυρού Αμυγδαλεώνα, όταν το όχημα που οδηγούσε διακινητής εξετράπη της πορείας του κατά τη διάρκεια καταδίωξης από την αστυνομία

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 10:00 το βράδυ της Τρίτης 31 Δεκεμβρίου, λίγο πριν την εκπνοή του χρόνου. Το δυστύχημα συνέβη στα φανάρια προς το νοσοκομείο στον Άγιο Σίλα, όταν η μηχανή που οδηγούσε 30χρονος εξετράπη της πορείας της

Την 30-11-2019 και ώρα 10.30, στους Φιλίππους Καβάλας, Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο που οδηγούσε 48χρονος ημεδαπός, ενεργώντας οπισθοπορεία, παρέσυρε 85χρονο ημεδαπό, ο οποίος βρισκόταν πεζός στο οδόστρωμα, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 85χρονου.

Δυστύχημα σημειώθηκε στην παλαιά εθνική οδό Θεσσαλονίκης- Καβάλας, στο ύψος του Αγίου Βασιλείου. Πληροφορίες αναφέρουν ότι στο τροχαίο εμπλέκονται τρία οχήματα, το ένα εκ των οποίων μετέφερε αλλοδαπούς

Νεκρός ανασύρθηκε ο οδηγός του οχήματος το οποίο λίγο πριν τα διόδια της Μουσθένης με κατεύθυνση προς την Καβάλα εξετράπη της πορείας του και βγήκε έξω από το δρόμο. Το δυστύχημα συνέβη λίγο πριν τη 1:00 το μεσημέρι της Τετάρτης 28 Αυγούστου.

Την 8-8-2019 και ώρα 7:10, στη δημοτική περιφερειακή οδό της Θάσου, δίκυκλη μοτοσικλέτα που οδηγούσε 36χρονος ημεδαπός συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 77χρονος ημεδαπός

Σελίδες