τουρνουά ποδοσφαίρου

Την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου η ΑΕΚ Καβάλας θα διοργανώσει ένα τουρνουά γυναικείου ποδοσφαίρου μικρών ηλικιών στο Μικρό Δάτο.

Το Σάββατο (03/06) θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Νέας Καρβάλης αναπτυξιακό μίνι τουρνουά ποδοσφαίρου. Το τουρνουά το διοργανώνει η ακαδημία του Ναζιανζού Νέας Καρβάλης και έχει τίτλο "Ευ Αγωνίζεσθαι".

Το διήμερο (27-28/05) οι ακαδημίες του ΑΟΚ διοργάνωσαν το 8ο αναπτυξιακό τουρνουά “Χρήστος Μπάτσης”. Στο τουρνουά συμμετείχαν περισσότεροι από 600 αθλητές.

Η ακαδημία ποδοσφαίρου του ΑΟ Καβάλα θα διοργανώσει το 8ο αναπτυξιακό τουρνουά «ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΑΤΣΗΣ» το Σάββατο 27 και την Κυριακή 28 Μαΐου 2023 στις εγκαταστάσεις της.

Με τη συμμετοχή 51 ομάδων από τους Δήμους Καβάλας, Παγγαίου και Νέστου και τις περιφερειακές ενότητες Δράμας, Ξάνθης και Θεσσαλονίκης, ξεκίνησε το πρωί του Σαββάτου 28 Μαΐου 2022 το τουρνουά ποδοσφαίρου "Δήμος Φιλιππίδης".

Την πρώτη ημέρα του τουρνουά συμμετείχαν 16 ομάδες, στις κα

Με ανακοίνωσή του ο Αθλητικός Όμιλος Καβάλα ενημερώνει για τη διοργάνωση του 5ου τουρνουά ακαδημιών ποδοσφαίρου. Συγκεκριμένα αναφάρει: Το διοικητικό συμβούλιο του Α.Ο.Καβάλα ανακοινώνει την διοργάνωση του 5ου τουρνουά ακαδημιών ποδοσφαίρου στην μνήμη του αείμνηστου προέδρου μας ΧΡΗΣΤΟΥ ΜΠΑΤΣΗ.