Θανάσης Μητρόπουλος

Σύμφωνα με τον καθηγητή του ΔΙΠΑΕ, Αθανάσιο Μητρόπουλο, για την πανεπιστημιούπολη της Καβάλας και την ανακαίνιση των εστιών της, προοριζόταν ένα ποσό των 2,6 εκατομμυρίων ευρώ. 

Στο Υπουργικό Συμβούλιο θα συζητηθεί και θα εγκριθεί η τροπολογία νομοσχεδίου του Υπουργείου Παιδείας με την οποία ενσωματώνονται στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης τα 7 πανεπιστημιακά τμήματα της Καβάλας.

«Δεν την περιμέναμε αυτή την πρόταση. Όχι μόνο μας ξένισε αλλά μας δημιούργησε πολλές απορίες. Το τμήμα Φυσικής προσπαθούσαμε να το ενισχύσουμε» δηλώνει στον KavalaNews 102.8 ο κοσμήτορας του Διεθνούς Πανεπιστημίου Καβάλας, Θανάσης Μητρόπουλος με αφορμή την εισήγηση της Διοικούσας για κατάργηση του τμήματος στην Καβάλα. 

Ολοκληρώθηκε η ηλεκτρονική διαβούλευση της συνένωσης του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδαςμε τα ΤΕΙ ΑΜΘ, Κεντρικής Μακεδονίαςκαι Θεσσαλονίκης. Τα περισσότερα σχόλια όσων συμμετείχαν στη διαβούλευση αφορούσαν στις σχολές και τα τμήματα που θα προκύψουν από τη συνένωση

Στις 2 Μαΐου αναμένεται να πραγματοποιηθεί η κρίσιμη συνεδρίαση όπου θα συζητηθούν τα ζητήματα που αφορούν στην συγχώνευση του Τ.Ε.Ι. Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης με το Διεθνές Πανεπιστήμιο που εδρεύει στην Θεσσαλονίκη.

Στην έδρα του Τ.Ε.Ι. Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης στην Καβάλα μετέβη ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Χρήστος Μέτιος όπου είχε συνάντηση με τον Πρύτανη του Ιδρύματος κ.

Ένα τηλεφώνημα 33 δευτερολέπτων ήταν αρκετό για να προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση το πρωί της Τρίτης 8 Δεκεμβρίου 2015, όταν σύμφωνα με τον πρόεδρο του Ιδρύματος Θανάση Μητρόπουλο, έγινε ενημέρωση απ