Τεχνολογία

Γίνεται να χειριστείς τον Windows υπολογιστή σου με το κινητό σου;

Ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζει πολύς κόσμος όσων αφορά τις κλήσεις και τη χρήση δεδομένων είναι το εξής:

Αν ο αλγόριθμος ChatGPΤ ήταν φοιτητής ή φοιτήτρια του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ), αυτή τη στιγμή θα μπορούσε να διαλαλεί ότι πέρασε με πολύ καλή βαθμολογία (8 στα 10) το απαιτητικό μάθημα της Ψηφιακής Επεξεργασίας Εικόνας στις εξετάσεις του χειμερινού εξαμήνου στο Τμήμα Πληροφορικής.

Στην "Ώρα του Κώδικα", μια δραστηριότητα που εισάγει παιδιά ηλικίας μέχρι 15 ετών στις έννοιες του προγραμματισμού και της υπολογιστικής σκέψης, συμμετείχαν με επιτυχία πέντε μαθητές από την Καβάλα του εργαστηρίου ρομποτικής Nekubi με την υποστήριξη του sparmatseto platform.

Νέα μεγάλη αύξηση κατέγραψαν οι ψηφιακές συναλλαγές με το Δημόσιο για το 2022, σύμφωνα με τα στοιχεία της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης του υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

Γνωρίζατε ότι υπάρχουν αυτοκόλλητα που μπορούν να αλλάξουν εντελώς την εμφάνιση του κινητού σας;

Μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες υψηλής τεχνολογίας, έρχεται να επενδύσει στην χώρα μας και στην Καβάλα ειδικότερα, η οποία διαθέτει, όλα τα πλεονεκτήματα και τις δυνατότητες, να υποδεχτεί μια τέτοια μεγάλη επένδυση.

Έχετε ποτέ αναρωτηθεί πώς θα μοιάζατε αν ζούσατε σε διάφορες περιόδους της ιστορίας; Πώς θα ήσασταν στην Αρχαία Ελλάδα, στη Ρώμη, τον Μεσαίωνα ή κατά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο;

Για πολλούς ανθρώπους, μια στιγμή χωρίς το τηλέφωνο ή το φορητό υπολογιστή σας μοιάζει με αιωνιότητα.

Η Μπέλα Χαντίντ περπάτησε στην πασαρέλα με ένα εφαρμοστό, κατάλευκο φόρεμα, το οποίο πριν από λίγα λεπτά ήταν ένα υγρό σε μπουκάλι...

Με τη λύση της προβλεπτικής συντήρησης που έχει αναπτύξει προβλέπει τις βλάβες των μηχανημάτων, εξοικονομώντας χρόνο και κόστος για τις βιομηχανίες. 

Οι παίκτες που θα παίξουν το Mitsoattackis πρέπει να μαζέψουν ένσημα και να τους σώσουν οι αναρχικοί «Εξωγήινοι Υμηττού» πριν τους πιάσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σελίδες