4η ΥΠΕ

Τα στοιχεία για τη λειτουργία των νοσοκομείων, οι επενδύσεις σε υποδομές και πρωτοβάθμια φροντίδα, καθώς και η ενίσχυση της τηλεϊατρικής βρέθηκαν στο επίκεντρο της συζήτησης που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του  4oυ Φόρουμ για την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη που πραγματοποιείται στις 19 και 20 Μαρτίου 2026 στην Αλεξανδρούπολη και ολοκληρώνεται σήμερα.

Ο Φαρμακευτικός σύλλογος Καβάλας ζητά από 4Η Υ.ΠΕ. Μακεδονίας Θράκης (Υγειονομική Περιφέρεια), τη διασφάλιση της κανονικής λειτουργίας των περιφερειακών ιατρείων του νομού Καβάλας, με τη στελέχωσή τους με τους αντίστοιχους αγροτικούς ιατρούς.

Τα εύσημα για την μάχη που δίνει το υγειονομικό προσωπικό του Κέντρου Υγείας Πρίνου στη Θάσο δίνει η υποδιοικήτρια της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας και Θράκης.

Ανησυχία προκαλούν επιδημιολογικά στοιχεία στη Μακεδονία και τη Θράκη.

Στατιστικά δεδομένα από την Υγειονομική Περιφέρεια (Μακεδονίας - Θράκης) που καταδεικνύουν πόσο περισσότερο πλήττονται από τον ιό οι αν

Οι ασθενείς που έχασαν τη ζωή τους που την τελευταία εβδομάδα από τις 12 έως τις 19 Σεπτεμβρίου ήταν ανεμβολίαστοι σύμφωνα με στο

Ανεμβολίαστοι είναι στη συντριπτική πλειονότητά τους οι ασθενείς με Covid-19, που νοσηλεύονται σήμερα στα 14 νοσοκομεία που υπάγονται στην αρμοδιότητα της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας στην οποία υπάγεται και το Νοσοκομείο Καβάλας.