Χρήστος Μέτιος

Σε καταγγελία προς τη διοίκηση της περιφέρειας ΑΜΘ, του Χ. Τοψίδη, προχώρησε η περιφερειακή παράταξη του Χρήστου Μέτιου, αναφέροντας πως γίνονται χαμηλότατες εκπτώσεις σε έργα αντιμετώπισης φυσικών καταστροφών και αυτό φέρνει πληρωμή περισσότερων χρημάτων σε αναδόχους.

Παραδόθηκε σήμερα, Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2023, το γραφείο του περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης στον Χριστόδουλο Τοψίδη. 

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Χρήστου Μέτιου:

Με 50,88% στο 97% της ενσωμάτωσης εκλέγεται Περιφερειάρχης ΑΜΘ ο Χριστόδουλος Τοψίδης, επικεφαλής της παράταξης «Περιφερειακή Σύνθεση».

Δείτε εδώ τα αποτελέσματα του Β΄ γύρου των περιφερειακών εκλογών... 

Περιοδεία στην αγορά της Καβάλας έκανε το πρωί της Πέμπτης ο υποψήφιος περιφερειάρχης Χρήστος Μέτιος. Συνοδευόταν από τον υπουργό Υγείας Μιχάλη Χρυσοχοΐδη. 

“Με βάση τη μέχρι τώρα εμπειρία μου από αυτόν τον θεσμό της Αυτοδιοίκησης και από τα πρόσωπα που τον υπηρέτησαν μετά το 2019 έχω καταλήξει στην -αυστηρά προσωπική- απόφαση να ψηφίσω τον Χρήστο Μέτιο”, αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανακοίνωση του ο Κωστής Σιμιτσής.

Τους λόγους συμμετοχής του στο ψηφοδέλτιο του Χρήστου Μέτιου σημείωσε, μιλώντας στον Ευριπίδη Ταρασίδη και στον KavalaNews 102,8 o υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος ΠΕ Καβάλας, Κωνσταντίνος Παπακοσμάς.

Στο ξενοδοχείο Lucy στην Καβάλα, έγινε πολιτική εκδήλωση της “Νέας Περιφερειακής Αναγέννησης”, του Χρήστου Μέτιου. Παρουσιάστηκαν οι υποψήφιοι του κ. Μέτιου στην Καβάλα.

Τον κύριο Μέτιο δεν τον απασχόλησε ότι ο πρωθυπουργός δεν βρήκε ούτε μια συγγνώμη να πει για το έγκλημα που διαπράχθηκε με το πάνω από 1 εκατομμύριο στρέμματα καμένα στον Έβρο, τις ανυπολόγιστες καταστροφές σε Έβρο, Ροδόπη και Καβάλα! Και πως αλλιώς, αφού για το έγκλημα είναι συνυπεύθυνος, η κυβέρνηση έβαλε τη σφραγίδα και η δική του διοίκηση την υπογραφή”, αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανακοίνωση της, η Λαϊκή Συσπείρωση ΑΜΘ.

“O Έβρος είναι πλέον αντιμέτωπος με μία τεράστια οικονομική καταστροφή. O Χρήστος Μέτιος δεν έκανε καμία διεκδίκηση για τον Έβρο, δεν ακούσαμε ούτε μία πρόταση ή διεκδίκηση, συμπεριφέρεται μόνο δημοσιοσχετίστικα και με πλήρη απάθεια ενώ χιλιάδες Εβρίτες δεν ξέρουν τι τους ξημερώνει”, αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανακοίνωση του, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Χριστόδουλος Τοψίδης.

Έργα που θα γίνουν στο Νομό Καβάλας για την οδική ασφάλεια παρουσίασε ο περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Χρήστος Μέτιος, σε ειδική ημερίδα που διοργάνωσε η Περιφέρεια στην Ξάνθη, την Πέμπτη (07/09).

Στις περιφερειακές εκλογές θα συμμετέχει σαν υποψήφιος με την παράταξη του Χρήστου Μέτιου, ο Κωνσταντίνος Παπακοσμάς. 

Στη δημοσιότητα βγήκαν τα ονόματα των 115 υποψηφίων της παράταξης «Νέα Περιφερειακή Αναγέννηση» του περιφερειάρχη και εκ νέου υποψήφιος περιφερειάρχη ΑΜΘ, Χρήστου Μέτιου.

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Χρήστος Μέτιος, ανακοίνωσε τους υποψηφίους του για τον Νομό Καβάλας, έχοντας στο ψηφοδέλτιο του 23 (10 γυναίκες και 13 άνδρες) υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους.

Ο περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Χρήστος Μέτιος, μετά τις συναντήσεις που είχε με κυβερνητικό κλιμάκιο, ενημέρωσε για τα μέτρα που αποφασίστηκε να παρθούν στην ΑΜΘ, μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές.

“Οι φωτιές μαίνονται στην Περιφέρεια μας, η θέση του θα έπρεπε να είναι δίπλα στους ανθρώπους που επιχειρούν και σε εκείνους που δοκιμάζονται και όχι απέναντι από φωτογραφικούς φακούς", αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανακοίνωση της για τον περιφερειάρχη Χρήστο Μέτιο, η παράταξη του Χριστόδουλο Τοψίδη “Περιφερειακή Σύνθεση”.

Ο Κωνσταντίνος Παπακοσμάς, που θα είναι υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με την παράταξη του Χρήστου Μέτιου, στις εκλογές του Οκτωβρίου, κάνει κάλεσμα στον κόσμο να στηρίξει την προσπάθεια του, με ανάρτηση του στα social media.

Υποψήφια με τον συνδυασμό του περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χρήστου Μέτιου ανακοίνωσε πως θα είναι η Γκιουλμπεγιάζ Καραχασάν.

Τη στήριξή του στην προσπάθεια της "Νέας Περιφερειακής Αναγέννησης" και τον Χρήστο Μέτιο, ανακοίνωσε ο ιστορικός ερευνητής Κώστας Παπακοσμάς.

Εικόνα διάλυσης παρουσίασε στην πρόσφατη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου ΑΜΘ το συνεργατικό σχήμα της διοίκησης, αφού είδαμε Συμβούλους της παράταξης Σιμιτσή (η οποία συνδιοικεί με την παράταξη Μέτιου) να υποβάλλουν επερωτήσεις προς… τη Διοίκηση”, αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανακοίνωση της, η παράταξη “Περιφερειακή Σύνθεση” του Χριστόδουλου Τοψίδη.

Οι νέες υπεραστικές και αστικές γραμμές των λεωφορείων στο επίκεντρο της συνάντησης του Περιφερειάρχη ΑΜΘ Χρήστου Μέτιου με τους προέδρους των ΚΤΕΛ της Περιφέρειας ΑΜΘ

Ο θίασος Χρ. Μέτιου ξεσάλωσε και προκειμένου για τις ανάγκες της σημερινής του παράστασης (16/05) επισκέφθηκε το Δημαρχείο Καβάλας, όπου προσπάθησε να πιστώσει στον Δήμαρχο Καβάλας έργα και θέματα τα οποία με κανέναν τρόπο και για κανέναν λόγο δεν τον αφορούν πολιτικά.

Συνάντηση είχαν ο Μητροπολίτης Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου κ. Στέφανος και ο περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Χρήστος Μέτιος στα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως στην Καβάλα. 

«Ο Χρ. Μέτιος συσκέπτεται με Υπουργούς με μοναδικό σκοπό … την έκδοση Δελτίων Τύπου χωρίς ουσιαστικό νόημα»

Η βελτίωση της αποτελεσματικότητας των δράσεων για την καταπολέμηση των κουνουπιών ήταν στο επίκεντρο σειράς συσκέψεων που συγκάλεσε τις τελευταίες ημέρες ο περιφερειάρχης ΑΜΘ Χρήστος Μέτιος στην Κομοτηνή, αναφέροντας πως το 2023 πρέπει εντατικοποιηθούν οι ψεκασμοί.

Ο πρόεδρος της κοινότητας του Αμυγδαλεώνα Δημήτρης Πουρσαϊτίδης, ζητά την παρέμβασή του περιφερειάρχη Χρήστου Μέτιου για το έργο της ύδρευσης που βρίσκεται σε τέλμα βάζοντας σε κίνδυνο την υγεία και την ποιότητα ζωής των κατοίκων του χωριού.

Σελίδες