Μονόπετρο

Έκθεση φωτογραφίας με τίτλο «Ο Κόσμος του Μονόπετρου» παρουσιάζει ο φωτογράφος Αχιλλέας Σαββόπουλος, από τις 14 έως τις 19 Απριλίου 2026, στην Πλατεία Καπνεργάτη της Καβάλας.

Ο Σύλλογος Λουομένων Παναγίας «Το Μονόπετρο», ζήτησε ξανά να μην προχωρήσει η ιδιωτικοποίηση της παραλίας ελικοδρομίου κάτω από τον Φάρο της Παναγίας.

Μέλη του Συλλόγου Λουομένων Παναγίας "Το Μονόπετρο" καλωσόρισαν την περίοδο των γιορτών στολίζοντας το πεύκο πάνω από την θάλασσα της χερσονήσου της Παναγίας. 

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε εχθές, Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2025, η πρώτη δράση του νεοσύστατου Συλλόγου Λουομένων Παναγίας, «Το Μονόπετρο». 

Εντυπωσιακές είναι βουτιές του 90χρονου μπάρμπα Νίκου από το Μονόπετρο. Τις βουτιές αυτές απαθανάτισε ο φακός του Αχιλλέα Σαββόπουλου ο οποίος γράφει σχετικά: