Τάσος Ιωαννίδης

Ο διαγωνισμός ορθογραφίας «επέστρεψε» στην Καβάλα

«Ζούμε μια δύσκολη κατάσταση. Η κυβέρνηση θα πρέπει να την αξιολογήσει για να διατηρηθούν ανοιχτά τα σχολεία λέει στον kavalaNews 102,8 o πρόεδρος του Συλλόγου Ρκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης νομού Καβάλας Τάσος Ιωαννίδης.

«Αν μιλούσαμε για παράταση των σχολικών διακοπών, η μία εβδομάδα δεν θα έλυνε το πρόβλημα. Είναι πιο βαθύ. Όλα αυτά θα μπορούσαν να αντιμετωπιστούν με ένα διαφορετικό τρόπο. Με τα μέτρα που θα ανοίξουν τα σχολεία δεν γίνεται να αποφύγουμε τα κρούσματα» λέει στον KavalaNews 102.8 ο πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Καβάλας, Τάσος Ιωαννίδης. 

Ρολά κατεβάζουν Δημόσιος και Ιδιωτικός τομέας την Πέμπτη (10/6) λόγω της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας την οποία εξήγγειλαν ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ αντιδρώντας στο εργασιακό

Την Τετάρτη 25/11 ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, έστειλε έγγραφο στους 4 Δήμους της Π.Ε Καβάλας όπου τους γνωστοποιήθηκε, ότι πολλοί μαθητές δεν έχουν τον απαραίτητο ηλεκτρονικό εξοπλισμό (ΤΆΜΠΛΕΤ,ΛΑΠΤΟΠ) ή και πρόσβαση στο διαδίκτυο, με συνέπεια να αδυνατούν να έρθουν σε επαφή με την όποια προσπάθεια γίνεται να κρατηθεί ζωντανή η εκπαιδευτική διαδικασία.

 

Στην εκδήλωση θα συμμετέχει ο ίδιος ο συνθέτης κ. Τάσος Ιωαννίδης και δεκατέσσερις (14) χορωδίες από σχολεία της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Καβάλας, τις οποίες θα πλαισιώνουν τα μουσικά σύνολα των μαθητών του Μουσικού Σχολείου Καβάλας.