Σε ανακοίνωση του ο Σύλλογος Κατοίκων Νεάπολης, τονίζει πως μετά την ολοκλήρωση των έργων κατασκευής, η εικόνα του κυκλικού κόμβου ευχαριστεί τους πολίτες και πως αναβαθμίζει λειτουργικά και αισθητικά την καθημερινότητα των κατοίκων της περιοχής.
Το διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου κατοίκων Νεάπολης πραγματοποίησε την κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας, με την ευχή για ένα νέο έτος γεμάτο υγεία, αγάπη και χαμόγελα για όλο τον κόσμο.
Tο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου κατοίκων Νεάπολης, ευχαριστεί όσους βοήθησαν στην προσπάθεια να στολιστεί και να φωτιστεί η γειτονιά της Νεάπολης, τις ημέρες των Χριστουγέννων.
Στις 28 Μαΐου στις 10:30 το πρωί, στο γήπεδο μπάσκετ του 24ου Δημοτικού Σχολείου, θα διοργανωθεί μία γιορτή του μπάσκετ, από το Σύλλογο κατοίκων συνοικίας Νεάπολης σε συνεργασία με το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 24ου Δημοτικού Σχολείου και το 24ου Δημοτικό Σχολείο.