Σύλλογος Εκπαιδευτικών Καβάλας

Ο σύλλογος εκπαιδευτικών Νομού Καβάλας καλεί όλους τους καθηγητές και δασκάλους στην απεργιακή κινητοποίηση στις 15 Φεβρουαρίου.

Τρίωρη στάση εργασίας και τις τρεις τελευταίες ώρες του πρωινού διδακτικού ωραρίου ανακοίνωσε το διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Καβάλας.

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Καβάλας με ανακοίνωση του συμπαραστέκεται «στο δίκαιο αγώνα που δίνουν οι εργαζόμενοι στο εργοστάσιο των Πετρελαίων». 

 

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών ΠΕ Καβάλας καταγγέλλει την ποινικοποίηση της συνδικαλιστικής δράσης, σε βάρος του Προέδρου του Σωματείου

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης  Καβάλας  δηλώνει την αμέριστη συμπαράστασή του στους συναδέλφους του 1ου Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Καβάλας και καλεί το Υπουργείο Παιδείας να αναλάβει τις ευθύνες του απέναντι σε εκπαιδευτικούς και μαθητές.

 

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Καβάλας και η ΕΛΜΕ Καβάλας συνδιοργανώνουν συναυλία  διαμαρτυρίας για την πραγματοποίηση μαζικών μόνιμων διορισμών. Παρασκευή 1 Μαρτίου 2019 στις 19:00 στην Πλατεία Καπνεργάτη

​Εμπλοκή, σύμφωνα με την παράταξη της ΔΑΚΕ παρουσιάστηκε στη συγκρότηση του διοικητικού συμβουλίου στο οποίο αρχικά είχε συμφωνηθεί να συμμετέχουν όλες οι παρατάξεις. Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση που εξέδωσαν τα μέλη της ΔΑΚΕ το νέο διοικητικό συμβούλιο για τα επόμενα δυο χρόνια θα διοικείται από προεδρείο στο οποίο θα συμμετέχουν μόνο 3 (ΔΗΣΥ, ΑΚΕ και ΠΑΜΕ) σε σύνολο 5 παρατάξεων που εκπροσωπούνται στο Δ.Σ.