σύλλογος Δυτικομακεδόνων Ν. Καβάλας

Την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου έγινε μία Χριστουγεννιάτικη γιορτή με παραδοσιακούς χορούς από τον Σύλλογο Δυτικομακεδόνων Νομού Καβάλας. 

Την εκδήλωση που είναι αφιερωμένη στην Ημέρα Μνήμης του Μακεδονικού Αγώνα.πλαισιώνουν η χορωδία του Συλλόγου «Ρωμανός ο Μελωδός» και το χορευτικό τμήμα του Συλλόγου Δυτικομακεδόνων Ν. Καβάλας. 

Ο  Σύλλογος Δυτικομακεδόνων Ν. Καβάλας  σε συνδιοργάνωση με το Δήμο Καβάλας,  πραγματοποιεί για άλλη μια χρονιά  την καθιερωμένη ετήσια έκθεση ζωγραφικής του στην αίθουσα καπναποθήκης της πλατείας καπνεργάτη, από Δευτέρα  16 μέχρι Παρασκευή 20 Μαΐου 2016, όπου θα εκτεθούνε  τα έργα των μελών του συλλόγου, παιδιών και ενηλίκων

Ο Σύλλογος  Δυτικομακεδόνων Ν. Καβάλας και ο Δήμος Καβάλας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας σας καλούν την Παρασκευή 4/3/2016 στην Πλατεία Ελευθερίας και ώρα 19:00 όπου θα πραγματοποιηθεί η αναβίωση του αποκριάτικου εθίμου του φανού της Κοζάνης. Συμμετέχει ο πολιτιστικός σύλλογος Κρόκου Κοζάνης «Ιωακείμ Λιούλιας» .

Ο Σύλλογος Δυτικομακεδόνων Ν. Καβάλας διοργανώνει την Κυριακή 18 Οκτωβρίου στις 19:00 στο Αμφιθέατρο της  Π.Ε. Καβάλας εκδήλωση με θέμα «Αφιέρωμα Μνήμης στο Μακεδονικό Αγώνα». Ομιλητής της εκδήλωσης θα είναι ο δημοσιογράφος – συγγραφέας, Νικόλαος Μέρτζος με θέμα : « Ο Μακεδονικός Αγώνας »