σύλληψη διακινητή

Την Πέμπτη (29/02) συνελήφθη ένας διακινητής μεταναστών στην Καβάλα. Από την αστυνομική έρευνα διαπιστώθηκε ότι το όχημα που οδηγούσε είχε κλαπεί στη Θεσσαλονίκη. 

Συνελήφθη το απόγευμα της Παρασκευής 19-1-2024 στην Καβάλα, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας, ένας αλλοδαπός διακινητής. 

Αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας συνέλαβαν τον διακινητή, διότι ως οδηγός Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, μετέφερε παράνομα στην ενδοχώρα τέσσερις μη νόμιμους μετανάστες.

Έναν διακινητή συνέλαβαν το απόγευμα της Πέμπτης 16 Μαρτίου οι αστυνομικές αρχές στην Καβάλα. Μετά από καταδίωξη στην Εγνατία οδό το όχημα που οδηγούσε ο δράστης προσέκρουσε στις προστατευτικές μπάρες και το όχημα ακινητοποιήθηκε.

Συνελήφθη την Κυριακή 23 Οκτωβρίου το πρωί στην Εγνατία Οδό Καβάλας – Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας.

Συνελήφθη το πρωί του Σαββάτου 16/7 σε περιοχή της Καβάλας από αστυνομικούς της διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας ένας Έλληνας ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας μη νόμιμους μετανάστες.

Έναν αλλοδαπό διακινητή συνέλαβαν οι άνδρες του τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας το απόγευμα της Παρασκευής 16 Απριλίου σε αγροτικό δρόμο κοντά στη Μουσθένη. 

Συνελήφθησαν το Σάββατο 4-12 τις πρώτες πρωινές ώρες, στην Εγνατία οδό Καβάλας – Θεσσαλονίκης, αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας συνέλαβαν έναν αλλοδαπό διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να μεταφέρει παράνομα στην ενδοχώρα δύο (2) μη νόμιμους μετανάστες. 

Συνελήφθη το βράδυ της Παρασκευής 8 Οκτωβρίου στην παλαιά Εθνική Οδό Καβάλας – Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Καβάλας ένας αλλοδαπός διακινητής, ο οποίος προωθούσε παράνομα στο εσωτερικό της χώρας μη νόμιμους μετανάστες.

Συνελήφθη την Κυριακή 29/8 το πρωί, στην Εγνατία Οδό Καβάλας - Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας ένας αλλοδαπός, ο οποίος προωθούσε παράνομα στο εσωτερικό της χώρας μη νόμιμους μετανάστες

Στη διάρκεια της καταδίωξης από την αστυνομία ο αλλοδαπός διακινητής οδηγώντας το ένα από τα αυτοκίνητα μεταφοράς μη νόμιμων μεταναστών, προσέκρουσε σε ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και ένα περιπολικό όχημα, χωρίς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός

To απόγευμα της Τετάρτης 16 Σεπτεμβρίου στην Εγνατία Οδό Κομοτηνής – Ξάνθης, οι αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης πραγματοποίησαν σήμα στάσης στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε αλλοδαπός διακινητής, πλην όμως αυτός δεν συμμορφώθηκε, ανέπτυξε ταχύτητα και ακολουθήθηκε από τους αστυνομικούς

Συνελήφθη χθες (17-8-2020) το μεσημέρι, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας ένας αλλοδαπός διακινητής, ο οποίος προωθούσε, παράνομα, στο εσωτερικό της χώρας οκτώ (8) μη νόμιμους μετανάστες.

To πρωί της Παρασκευής 14 Αυγούστου στην Εγνατία Οδό Ξάνθης - Καβάλας, αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας συνέλαβαν ημεδαπό διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να μεταφέρει, παράνομα, στην ενδοχώρα δύο (2) μη νόμιμους μετανάστες

Συνελήφθη βραδινές ώρες της 24/25-7-2020 στην Εγνατία Οδό Καβάλας – Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας,  ημεδαπός ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας δύο (2)  μη νόμιμους μετανάστες.

Συνελήφθη χθες (5-7-2020) το απόγευμα στην Εγνατία Οδό Καβάλας – Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας ένας αλλοδαπός διακινητής ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας δύο (2) μη νόμιμους μετανάστες.

Στη συνέχεια, το όχημα εισήλθε σε χωμάτινη οδό όπου ακινητοποιήθηκε και οι επιβάτες του τράπηκαν πεζή σε φυγή, σε παρακείμενη δασική περιοχή. Άμεσα οι αστυνομικοί κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τον οδηγό - διακινητή και τους δύο μη νόμιμους μετανάστες, ενώ ο συνοδηγός - διακινητής διέφυγε και αναζητείται. 

Συνελήφθη χθες (12-4-2020) τις πρώτες πρωινές ώρες, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας αλλοδαπός διακινητής, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας τέσσερις (4) μη νόμιμους μετανάστες.

Συνελήφθη 27χρονος αλλοδαπός ο οποίος  προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας 10 μη νόμιμους μετανάστες.. Το όχημα με το οποίο γινόταν η παράνομη μεταφορά εξετράπη και ανετράπη, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό (1) διακινούμενου και τον τραυματισμό άλλων (2)  διακινούμενων και του διακινητή 

Στη συνέχεια το όχημα κινήθηκε στην Εθνική Οδό Καβάλας - Θεσσαλονίκης και αφού ακινητοποιήθηκε πλησίον του οικισμού της Τούζλας, οι επιβάτες του τράπηκαν πεζή σε φυγή, σε παρακείμενη αγροτική περιοχή.

Τελικά, το όχημα ακινητοποιήθηκε σε αγροτική περιοχή του Ακροβουνίου και οι επιβάτες του τράπηκαν πεζή σε φυγή, σε παρακείμενη δασική περιοχή. Άμεσα οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν επιστάμενες έρευνες και αναζητήσεις, με αποτέλεσμα να εντοπίσουν τον 21χρονο οδηγό

Εκεί, κατά τον ενδελεχή έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί με την συνδρομή τελωνιακών υπαλλήλων,διαπίστωσαν ότι ο 47χρονος μετέφερε, παράνομα, στην ενδοχώρα, δύο μη νόμιμες μετανάστριες, τις οποίες είχε αποκρύψει σε ειδικά διαμορφωμένες κρύπτες στο εσωτερικό του οχήματος. 

Συνελήφθη στις 2-9-2018 το πρωί, στην Εγνατία Οδό Καβάλας - Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Παγγαίου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας, 25χρονος αλλοδαπός, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας είκοσι έξι (26) μη νόμιμους μετανάστες. 

Συνελήφθη χθες (16-7-2018) το μεσημέρι, στην Εγνατία Οδό Κομοτηνής - Ξάνθης, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης,52χρονος αλλοδαπός, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας οκτώ (8) μη νόμιμους μετανάστες.

Συνελήφθη χθες (17-4-2018) το μεσημέρι, στην Εγνατία Οδό Καβάλας - Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας, 47χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Βουλγαρίας, κατηγορούμενος για μεταφορά - προώθηση στο εσωτερικό της χώρας είκοσι πέντε (25) μη νόμιμων μεταναστών.

Συνελήφθη χθες (13-3-2018) το μεσημέρι, στο νομό Ξάνθης, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ξάνθης, 39χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Παλαιστίνης, ο οποίος μαζί με έναν άγνωστο μέχρι στιγμής συνεργό του, προωθούσε, παράνομα, στο εσωτερικό της χώρας, είκοσι (20) μη νόμιμους μετανάστες, υπηκόους Συρίας.

Συνελήφθη χθες (16-5-2016) το βράδυ, στην ευρύτερη περιοχή της Αλεξανδρούπολης, από αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας Δίωξης Παράνομης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης σε συνεργασία με αξιωματούχους του FRONTEX, 28χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Μολδαβίας, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας δέκα (10) μη νόμιμους μετανάστες

Συνελήφθησαν στην ευρύτερη περιοχή του νομού Καβάλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας με τη συνδρομή αστυνομικών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας, τρεις (3) αλλοδαποί, υπήκοοι Πακιστάν, ηλικίας 29, 23 και 22 ετών, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας επτά (7) μη νόμιμους μετανάστες, υπηκόους Πακιστάν

Συνελήφθησαν την Πέμπτη 18-4-2016 το πρωί, σε χωριό της Ροδόπης, από αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας Δίωξης Παράνομης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, δύο (2) αλλοδαποί, υπήκοοι Πακιστάν, ηλικίας 31 και 24 ετών, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας δέκα (10) μη νόμιμους μετανάστες, υπηκόους Πακιστάν

Συνελήφθη την Κυριακή το πρωί  (17-4-2016) στην Εθνική Οδό Αρδανίου – Ορμενίου Έβρου, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, 48χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Βουλγαρίας, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας είκοσι οκτώ (28) μη νόμιμους μετανάστες

Σελίδες