σύλληψη για διακίνηση ναρκωτικών

Αστυνομικοί από την Καβάλα συνέλαβαν 4 μέλη εγκληματικής οργάνωσης τα οποία δραστηριοποιούνταν στη διακίνηση ναρκωτικών. Κατασχέθηκαν πάνω από δυόμισι κιλά ακατέργαστης κάνναβης, 125,51 γραμμάρια κοκαΐνης, ένα σύστημα καλλιέργειας φυτών κάνναβης σε εσωτερικό χώρο, 2 ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας, 2 οχήματα και χρηματικό ποσό.

Η Αστυνομική διεύθυνση Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης με ανακοίνωση της ενημερώνει πως συνελήφθησαν 14 άτομα για διακίνηση ναρκωτικών από τις 10 έως τις 16 Μαΐου.

Από τις 26 Απριλίου έως και τις 2 Μαΐου συνελήφθησαν 8 άτομα για διακίνηση ναρκωτικών στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη.

Πρόκειται για πέντε ημεδαπούς οι συλλήψεις των οποίων επιτεύχθηκαν κατά τη διάρκεια οργανωμένης επιχείρησης του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών, στην οποία συνέδραμαν αστυνομικοί της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας

 

Μια σημαντική υπόθεση διακίνησης ηρωίνης στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη διαλεύκανε το προηγούμενο διάστημα η Ομάδα Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφαλείας Κομοτηνής.

 

Συνελήφθη χθες (15-9-2019) το βράδυ, στην Καβάλα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, 29χρονος αλλοδαπός, ο οποίος διώκεται με Ένταλμα Σύλληψης, από τις Ελληνικές Δικαστικές Αρχές, για διακίνηση ναρκωτικών