σύλληψη διακίνηση αλλοδαπών

Συνελήφθησαν (8-11-2022), σε περιοχές της Ροδόπης και της Καβάλας, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ροδόπης και της Καβάλας, δύο (2) αλλοδαποί διακινητές, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες.

Στην εξάρθρωση διεθνούς κυκλώματος διακίνησης μεταναστών μέσω του Έβρου, με την σύλληψη 2 Ελλήνων και 3 αλλοδαπών προχώρησε η Ελληνική Αστυνομία. Καθοριστική η συμβολή από τα Τμήματα Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου, Φερών και Τυχερού, στον Έβρο και του τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας. 

Συνελήφθησαν χθες (3-8-2020) το απόγευμα στο νομό Καβάλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας, δύο (2) αλλοδαποί διακινητές οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας μη νόμιμους μετανάστες.

Το απόγευμα της 4ης Φεβρουαρίου στην Εγνατία Οδό Καβάλας - Θεσσαλονίκης, αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας, πραγματοποίησαν σήμα στάσης στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 30χρονος

Συνελήφθησαν χθες (18-5-2019) το πρωί, στους νομούς Έβρου και Καβάλας, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ορεστιάδας και Καβάλας, πέντε (5) διακινητές, εκ των οποίων ένας 46χρονος ημεδαπός και τέσσερις αλλοδαποί, ηλικίας 41, 35, 27 και 22 ετών

Συνελήφθη σήμερα (8-4-2019) τις πρώτες πρωινές ώρες, σε επαρχιακή οδό της Ροδόπης, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, 32χρονος ημεδαπός, ο οποίος προωθούσεστο εσωτερικό της χώρας τέσσερις (4) μη νόμιμους μετανάστες. 

Συνελήφθησαν χθες (15-10-2018), στους νομούς Ροδόπης και Έβρου, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ροδόπης και Αλεξανδρούπολης, δύο (2) αλλοδαποί διακινητές, ηλικίας 41 και 39 ετών, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, συνολικά τριάντα τέσσερις (34) μη νόμιμους μετανάστες. 

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ την προανάκριση για τις τρεις υποθέσεις ενεργούν το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Σαπών Ροδόπης, το Αστυνομικό Τμήμα Τυχερού Αλεξανδρούπολης και το  Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας

Συνελήφθησαν χθες (30-9-2018) το απόγευμα, στους νομούς Ροδόπης και Έβρου, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ροδόπης και Αλεξανδρούπολης, δύο (2) αλλοδαποί διακινητές, ηλικίας 20 και 16 ετών

Συνελήφθη στις 2-9-2018 το πρωί, στην Εγνατία Οδό Καβάλας - Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Παγγαίου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας, 25χρονος αλλοδαπός, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας είκοσι έξι (26) μη νόμιμους μετανάστες. 

Συνελήφθη χθες (16-7-2018) το μεσημέρι, στην Εγνατία Οδό Κομοτηνής - Ξάνθης, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης,52χρονος αλλοδαπός, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας οκτώ (8) μη νόμιμους μετανάστες.

Συνελήφθησαν χθες (7-8-2018), τις πρώτες πρωινές ώρες, στο νομό Ροδόπης, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, δύο (2) αλλοδαποί, ηλικίας 17 και 16 ετών

Συνελήφθησαν χθες (29-7-2017) το πρωί, στην Εγνατία Οδό Αλεξανδρούπολης - Κομοτηνής, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, δύο (2) αλλοδαποί, υπήκοοι Βουλγαρίας, ένας 44χρονος και μία 38χρονη, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας δεκαέξι (16) μη νόμιμους μετανάστες. Δεκατέσσερις (14) από τους διακινούμενους ήταν υπήκοοι Πακιστάν και δύο (2) υπήκοοι Ιράκ.

Εξαρθρώθηκαν δύο πολυμελείς εγκληματικές οργανώσεις που διακινούσαν συστηματικά αλλοδαπούς προς το εσωτερικό της χώρας. Πραγματοποιήθηκε ευρεία αστυνομική επιχείρηση σε Θεσσαλονίκη, Έβρο και Αττική. Συνελήφθησαν συνολικά είκοσι εννέα άτομα, εκ των οποίων και τα δύο ηγετικά στελέχη των οργανώσεων.