Σταυρός Αμυγδαλεώνα

Ο Δήμος Καβάλας ενημέρωσε πως βρίσκονται σε εξέλιξη οι εργασίες κατασκευής νέων παιδικών χαρών στους οικισμούς Σταυρού Αμυγδαλεώνα και Νέου Ζυγού αλλά και στη συνοικία του Αγίου Γεωργίου στην Καβάλα.

Το πρωί της Τετάρτης (29/03) συνεχίστηκαν οι εργασίες καθαρισμού στο Σταυρό Αμυγδαλεώνα από υπαλλήλους της υπηρεσίας καθαριότητας της Δημοτικής Κοινότητας Αμυγδαλεώνα.

Τον καθαρισμό του κεντρικού ρέματος του Σταυρού Αμυγδαλεώνα ξεκίνησε η Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Καβάλας με το προσωπικό της Τοπικής Κοινότητας Αμυγδαλεώνα.

Φωτιά ξέσπασε σε αυτοκίνητο μετά τα φανάρια του Σταυρού Αμυγδαλεώνα, κοντά στον Άγιο Σίλα, στο ρεύμα προς Καβάλα, το μεσημέρι της Παρασκευής (6/5).

Στην κατεδάφιση του παλιού κτιρίου που φιλοξενούσε στο παρελθόν τις υπηρεσίες της 3ης ΔΕΚΕ, στον κόμβο του Σταυρού Αμυγδαλεώνα, προχώρησε το πρωί της Πέμπτης 13 Αυγούστου 2020 ο Δήμος Καβάλας

Ο Αντιδήμαρχος Πρωτογενούς Τομέα και Κοινοτήτων του Δήμου Καβάλας, Θόδωρος Παπαδόπουλος, επισκέφθηκε, την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2020, το Δημοτικό Διαμέρισμα Σταυρού, προκειμένου να