στάθμευση

Δεν είναι δυνατή πλέον η στάθμευση οχημάτων στην αρχή της οδού Βενιζέλου στον κόμβο του Φαλήρου.

Η Λαϊκή Συσπείρωση Θάσου εκφράζει τους προβληματισμούς της για την αδυναμία στάθμευσης αυτοκινήτων, τους καλοκαιρινούς μήνες, στην Παναγία της Θάσου.

Ανοιχτή επιστολή στον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας, κ. Μαμτσαδέλη, στέλνει ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Καβάλας, Χρήστος Ποτόλιας.

Στο τελικό στάδιο βρίσκεται το θέμα της ελεγχόμενης στάθμευσης στη χερσόνησο της Παναγίας, σύμφωνα δηλώσεις του αντιδήμαρχου Καβάλας, Απόστολου Μουμτσάκη.

Ανακοίνωση για τη στάθμευση εντός του νοσοκομείου εξέδωσε η διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας.

Νέος χώρος στάθμευσης δημιουργείται στο κεντρικό λιμάνι της Καβάλας μετά από απόφαση του διοικητικού συμβουλίου του Οργανισμού Λιμένα Καβάλας.

Εκτός λειτουργίας θα παραμείνει το πάρκινγκ της «Ροδόπης» στο κέντρο της πόλης, καθώς το δικαστήριο απέρριψε το αίτημα του Δήμου Καβάλας. 

 

“Η καταγγελία της Πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Πάρκινγκ σε βάρος του Δήμου Καβάλας για τη λειτουργία του χώρου στάθμευσης ΡΟΔΟΠΗ δείχνει ξεκάθαρα ότι η διοίκηση του Δήμου αδιαφόρησε εδώ και έναν χρόνο να τακτοποιήσει τις εκκρεμότητες που υπάρχουν με τα πάρκινγκ που νοικιάζει ο Δήμος σε ιδιώτες”, υποστηρίζει σε ανακοίνωσή του ο επικεφαλής της παράταξης «Ο Τόπος της Ζωής μας».

 

Η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Καβάλας τοποθέτησε ειδικά πτυσσόμενα κολωνάκια στη συνοικία του Αγίου Νικολάου, προκειμένου να αποτρέψει την παράνομη είσοδο και τη στάθμευση των οχημάτων

«Οι παρατυπίες και η καταστρατήγηση της συγκεκριμένης θέσης ΑΜΕΑ καλά κρατεί... τελικά έχει μέλι αυτή η θέση… αλλιώς δεν εξηγείται...». Πρόταση για κατάληψη όλων των θέσεων στάθμευσης δημοτικών οχημάτων από οχήματα ΑΜΕΑ! Δείτε ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ