σοροπτιμιστικός όμιλος Καβάλας

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας ο Σοροπτιμιστικός Όμιλος Καβάλας δημοσιεύει το κείμενο της Γραμματέα του Ομίλου Ζωής Χατζηγεωργίου, το οποίο και φιλοξενήθηκε στο 4ο τεύχος του Περιοδικού "Νέο Υπόστεγο". 

Ο Σοροπτιμιστικός Όμιλος Καβάλας στα πλαίσια της δια βίου μάθησης αλλά και της εξωστρέφειας που επιδιώκει  πραγματοποίησε το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2024 ημερήσια εκδρομή στην Δράμα.

Η Στέγη Φίλων Γραμμάτων και Τεχνών Καβάλας και ο Σοροπτιμιστικός Όμιλος Καβάλας, στο πλαίσιο των δράσεων για την εξάλειψη της έμφυλης βίας συνδιοργανώνουν την προβολή της ταινίας “Μέσα από τα μάτια σου”, την Κυριακή 26 Νοεμβρίου στις 19:00 το απόγευμα στο θεατράκι της ΣΦΓΤ.

Την πρωταθλήτρια Ρέα Λογοθέτη για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ICF SUP συγχαίρει ο Σοροπτιμιστικός Όμιλος Καβάλας. 

Την Παρασκευή (25/11) ξεκινούν οι νέες δράσεις του Σοροπτιμιστικού ομίλου Καβάλας για την εξάλειψη της βίας κατα των γυναικών.

Για τη Διεθνή Ημέρα Εκπαίδευσης του ΟΗΕ, 24 Ιανουαρίου 2022, της Ευρωπαϊκής Σοροπτιμιστικής Ομοσπονδίας.

 

Τα  μέλη του Σοροπτιμιστικού Ομίλου Καβάλας εκφράζουν τη θλίψη τους για την απώλεια του ιδρυτικού μας μέλους Αναστασίας Μ