Σωματείο ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ & ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ

Το Δ/Σ του Σωματείου Οικοδόμων & Συναφών Επαγγελμάτων Καβάλας, καλεί τους συναδέλφους να παραβρεθούν στην Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση του Σωματείου που θα γίνει την Τετάρτη 27 του Απρίλη στο Στέκι των Σωματείων(Αρ. Στάνη 1) στις 6:00μμ.

Την ικανοποίησή τους για τη συμμετοχή του κόσμου στη συναυλία αλληλεγγύης που διοργάνωσαν το βράδυ της Τρίτης 24 Αυγούστου εργατικά σωματεία της Καβάλας στο δημοτικό κήπο για τη συγκέντρωση αγαθών για τους πληγέντες από τις καταστροφικές πυρκαγιές στη Βόρεια Έυβοια. 

Το Δ/Σ του Σωματείου Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων Καβάλας εκφράζουμε τη βαθιά μας θλίψη για τον θάνατο από εργατικό ατύχημα του συναδέλφου, κάτοικο Ξάνθης, που εργαζότανε σε λατομείο στο Δύσβατο του Δήμου Νέστου.

Το Δ/Σ του Σωματείου μαζί με τον Σύλλογο Εστιαζόμενων φοιτητών ΔΙ.ΠΑ.Ε Καβάλας θα πραγματοποιήσουμε κινητοποίηση την ΠΕΜΠΤΗ 12 ΔΕΚΕΜΒΡΗ  στις 12 το μεσημέρι στα γραφεία της Διοίκησης του ΔΙ.ΠΑ.Ε - ΠΑΡΑΤΗΜΑ ΚΑΒΑΛΑΣ (πρώην ΤΕΙ).

Ενημερώνουμε τους συναδέλφους ότι στις 23/04/2019 αρχίζει από τα Υποκ/τα Μισθωτών του ΕΦΚΑ η καταβολή του Δωροσήμου Πάσχα 2019 ( Α’ Τετραμήνου).

Το Σωματείο ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ & ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ εκφράζει την συμπαράσταση και την αλληλεγγύη του στους εργαζόμενους του εργοστασίου λιπασμάτων, που το τελευταίο διάστημα δέχονται ισχυρές πιέσεις από την εργοδοσία για την ανατροπή των εργασιακών δικαιωμάτων τους.