σκύλος

Ο Ηρακλής Δεληγιώργης με φωτογραφία που κοινοποίησε σε ομάδα του facebook με όνομα “Πολίτες του Δήμου Νέστου”, καταγγέλλει τον θάνατο ενός αδέσποτου σκύλου.

Είναι πάνω από τέσσερα χρόνια τώρα που έχω πάψει να φοράω συμβατικά ρολόγια. Στην αρχή με κέρδισε το ξυπνητήρι με τη δόνηση, γιατί με ταράζουν τα κουδουνίσματα και, ούτως ή άλλως, κοιμάμαι πολύ ελαφρά· ένα απλό χτύπημα στον καρπό αρκεί για να ανοίξω τα μάτια μου.

Το φιλοζωικό σωματείο “Αίσωπος”, κατήγγειλε πως δεσποζόμενος σκύλος παρασύρθηκε από αυτοκίνητο και τραυματίστηκε θανάσιμα.

Μια όμορφη ιστορία από τη βόρεια Ελλάδα συγκίνησε τους χρήστες των social media αυτό το Σαββατοκύριακο.

Ένα πανέξυπνο σκυλί ράτσας Border Collie πέρασε από μια ειδική και δύσκολη εκπαίδευση, για να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην προσπάθεια διάσωσης και διαφύλαξης της άγριας πανίδας στην πανέμορφη οροσειρά της Ροδόπης.

Ο 67χρονος συνελήφθη την Παρασκευή, ενώ από την αυτοψία των αστυνομικών, στο σπίτι του, διαπιστώθηκε ότι δεν τηρούσε τους κανόνες ευζωίας του δεσποζόμενου ζώου, το οποίο δεν έφερε κωδικό ηλεκτρονικής αναγνώρισης (τσιπ) και δεν διέθετε βιβλιαρίου υγείας.

Στο νοσοκομείο έστειλε έναν άνδρα σκύλος στην περιοχή του Αμυγδαλεώνα

 

Έναν σκύλο που είχε εγκλωβιστεί σε κάγκελο σε παλιό οίκημα στην περιοχή του Φαλήρου απεγκλώβισε αργά το βράδυ της Τρίτης 18 Ιανουαρίου η πυροσβεστική υπηρεσία Καβάλας. 

Η «Μερέντα», o σκύλος που κυκλοφορεί στον χώρο του νοσοκομείου Καβάλας και το φροντίζουν οι εργαζόμενοι, μετά από διαμαρτυρία πολίτη, πρόκειται να απομακρυνθεί από

Ένας σκύλος, περιπλανιέται εδώ και δύο ημέρες στην οδό Αγίου Αθανασίου της Καβάλα

 

Συνελήφθη στην Αλεξανδρούπολη ένα άτομο που εντοπίσθηκε να μεταφέρει με φορτηγό πάνω από οκτώ κιλά ακατέργαστης κάνναβης, τα οποία βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένα μέσα σε τέσσερις πυροσβεστήρες. Στην επιχείρηση συμμετείχε και ο αστυνομικός σκύλος ανίχνευσης ναρκωτικών «Laika»

 

Ο σκύλος που βλέπετε στις φωτογραφίες είναι ο Άδης. Έξαιρετικά καλός χαρακτήρας, πανέξυπνος, αναζητά το παντοτινό του σύντροφο. Ένας φίλος που θα σας συντροφεύει για το υπόλοιπο της ζωής του. Δώστε του μια ευκαιρία να βγει από το κλουβί.