Σινεμά

Ένα συγκινητικό πέταγμα χαρταετού από μία ταινία-διαμάντι του ελληνικού κινηματογράφου

Ο κινηματογράφος “Απόλλων” της Καβάλας θα έχει ξανά στις αίθουσες του τις ταινίες Oppenheimer και Poor Things μετά τις επιτυχίες των ταινιών στα βραβεία όσκαρ.

Ο Θωμάς Ζάμπρας επιστρέφει με την παράσταση “Απόφοιτος Λυκείου” για μία μοναδική βραδιά στο “Apollon Cinema”.

Το πολυαναμενόμενο sequel του Avatar “έφτασε”. Η συνέχεια της ταινίας που έγινε μία από τις μεγαλύτερες εμπορικές επιτυχίες όλων των εποχών είναι πλέον γεγονός. Απόψε Πέμπτη (15/12) στην Καβάλα αλλά και σε όλη την Ελλάδα αρχίζουν οι προβολές, της νέας ταινίας του James Cameron.

Κυκλοφόρησε και είναι εντυπωσιακό το τρέιλερ διάρκειας δύο λεπτών της πολυαναμενόμενης συνέχειας του «Avatar: The Way of Water» του Τζέιμς Κάμερον.

Ο multiplex κινηματογράφος της Καβάλας συμμετέχει αυτή την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου στη «Γιορτή του Σινεμά» προβάλλοντας 9 ταινίες στις 3 αίθουσές του.

Η δράση διοργανώνεται από τους διανομείς κινηματογραφικών ταινιών και έχει την υποστήριξη των επιχειρήσεων των κινηματογραφικών αιθουσών πανελλαδικά.

Για επιστροφή σε επαναλειτουργία δραστηριοτήτων, με σταδιακή προσοχή έκανε λόγο ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς, μιλώντας στην ε

Αντίστροφη μέτρηση για την επανεκκίνηση μιας ακόμα σειράς δραστηριοτήτων από το Σάββατο, μετά από την εισήγηση της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας Δημόσιας Υγείας και

Τον παλιό θερινό κινηματογράφο «ΣΙΝΕ REX», ο οποίος λειτουργούσε στη Χρυσούπολη, πριν από πολλά χρόνια, αναβίωσε ο Δήμος Νέστου, με εντολή του Δημάρχου Σάββα Μιχαηλίδη, προσφορά στα πολιτιστικά πρά

Φέτος ο «Ζέφυρος», το θερινό σινεμά της Καβάλας, ανοίγει για 34ο καλοκαίρι. Είχε ξεκινήσει την πορεία του το 1987 κι έκτοτε συντροφεύει τους Καβαλιώτες σινεφίλ τα καλοκαίρια, στο γνώριμο χώρο του, στο κτίριο της Νομαρχίας Καβάλας.

Ακολουθεί συνοπτικό και αναλυτικό πρόγραμμα προβολών στο θερινό κινηματογράφο "Ζέφυρος" που λειτουργεί για 34η χρονιά στην Καβάλα, στο χώρο του πάρκινγκ της Νομαρχίας.

Η Παιδική Παράσταση Του Χειμώνα

Η ΣΤΑΧΤΟΠΟΥΤΑ του Charles Perrault

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ : ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΟΥΛΗΣ

ΣΙΝΕΜΑ ΑΠΟΛΛΩΝ – ΚΑΒΑΛΑ

 

Την Γαλλική ταινία « Η Χορεύτρια (La Danseuse)» παρουσιάζει από τη Δευτέρα 16 έως την Κυριακή 22 Ιουλίου ο Σύνδεσμος Φίλων Γραμμάτων και Τεχνών στο κινηματογράφο Ζέφυρο

Η βραβευμένη ταινία των αδελφών Ταβιάνι «Το σπίτι µε τους κορυδαλλούς» θα προβληθεί την Παρασκευή 17 Απριλίου με αφορμή την συµπλήρωση 100 χρόνων από τις 24 Απριλίου 1915, που ξεκίνησε η Γενοκτονία των Αρµενίων από την Τουρκία…

Στην Ορεστιάδα και την Χρυσούπολη ταξιδεύει αυτή την εβδομάδα το Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους της Δράμας, προβάλλοντας τις βραβευμένες ταινίες της τελευταίας διοργάνωσης.