σεμινάριο

Την Εκπαιδευτική Ομάδα του Σωματείου Εργαζομένων του ΕΚΑΒ Καβάλας ευχαριστεί το Γενικό Λύκειο Ελευθερούπολης για το 5ωρο εκπαιδευτικό σεμινάριο με θέμα «Πρώτες Βοήθειες».

Το 2ο Γυμνάσιο Καβάλας σε συνεργασία με τον ΟΚΑΝΑ, οργάνωσε και υλοποίησε βιωματικό σεμινάριο, με σκοπό την ευαισθητοποίηση και στήριξη των γονέων ώστε να κατανοήσουν τις ψυχολογικές ανάγκες και τα συναισθήματα των παιδιών τους.

Εξειδικευμένο Σεμινάριο με θέμα την «Εξοικονόμηση Ενέργειας στα Κτίρια» στη Μεγάλη Λέσχη Καβάλας.

Ανοιχτό προς το κοινό βιωματικό σεμινάριο για την ενσυνειδητότητα στην εκπαιδευτική πράξη από το 2ο ΓΕΛ Καβάλας.

Kαλλιτεχνικό σεμινάριο που θα διδάξει τους συμμετέχοντες να στολίζουν αυγά ή κάποιο σκεύος

Για τις «Διατροφικές συνήθειες και παρεκτροπές στην μετά Covid εποχή» πρόκειται να μιλήσει σε διαδικτυακό σεμινάριο για γονείς η Ελένη Παναγούλη.

Πραγματοποιήθηκε σεμινάριο κεφαλοδεσίματος και παραδοσιακής φορεσιάς με εισηγητή τον κύριο Γιώργο Πυλούδη.

Διαδικτυακό σεμινάριο συμβουλευτικής και επιμόρφωσης γονέων πραγματοποιεί το Γενικό Λύκειο Ελευθερούπολης την Τετάρτη 01 Μαρτίου 2023. 

Ο Εμπορικός Σύλλογος Φιλίππων σε συνεργασία με την διασωστική ομάδα διοργανώνει το Σάββατο 9 Ιουλίου στις Κρηνίδες σεμινάριο ΚΑΡΠΑ.

«Κι αν βρεθείτε μια νύχτα, Ιούνη μήνα, στους Φιλίππους, ακολουθήστε τα πέτρινα μονοπάτια του χρόνου, τι έχουν να σας αφηγηθούν;».

Πιστοποιημένο σεμινάριο για την καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ) πραγματοποιεί το Σάββατο 4 Ιουνίου από τις 16:30 έως τις 21:30 η Ελληνική ομάδα διάσωσης – παράρτημα Καβάλας.

Ο Φωτογραφικός Όμιλος Καβάλας ανακοινώνει την έναρξη εγγραφών για την παρακολούθηση του 31ου ετήσιου σεμιναρίου Φωτογραφίας  που

Την ευκαιρία να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους γύρω από τον αμπελώνα της περιοχής του Παγγαίου και τις τοπικές οινικές ποικιλίες, αλλά και να βελτι

Ολοκληρώθηκε τη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου το διαδικτυακό σεμινάριο του ευρωπαϊκού έργου "EXCELTOUR – Επιχειρηματική Αριστεία στον Τουρισμό" με τη συμμετοχή 25 εκπαιδευμένων από όλες τις συμμετέχουσες χώρες Ελλάδα, Ρουμανία, Αρμενία, Ουκρανία και Τουρκία.

 

Συνεργάτες που θα αναλάβουν επ΄αμοιβή να κάνουν συνεντεύξεις σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις για το επόμενο διάστημα αναζητά η ΕΛΣΤΑΤ.

 

Το Επιμελητήριο Καβάλας σας ενημερώνει ότι ξεκινά η υποβολή αιτήσεων για την 3η Πρόσκληση του προγράμματος κατάρτισης και πιστοποίησης γνώσεων εργαζομένων στον κλάδο του βιβλίου, με ημερομηνία λήξης κατάθεσης αιτήσεων την 15η Νοεμβρίου 2020.

Το Επιμελητήριο Καβάλας, ενημερώνει για το διεθνές σεμινάριο δεξιοτήτων στον τομέα του πολιτιστικού τουρισμού με τίτλο «Joint Qualification in the field of Cultural Tourism (CULTVET)» , που πραγματοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus + KA3- Strategic Partnerships.

Το Επιμελητήριο Καβάλας, ενημερώνει ότι η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης (EBRD) προσκαλεί στο ΔΩΡΕΑΝ επιμορφωτικό σεμινάριο «Προηγμένες εξαγωγικές πρακτικές και εμπορικές συναλλαγές» με θέματα που αφορούν στις εξαγωγές

Το Επιμελητήριο Καβάλας, μέλος του Ευρωπαϊκού Δικτύου Στήριξης Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων Enterprise Europe Network, σας ενημερώνει ότι ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εξαγωγέων (Π.Σ.Ε.), η κεντρική εξαγωγι

Το σεμινάριο απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς, γονείς και μαθητές. Θα προσπαθήσει να διηγηθεί μερικά επεισόδια από τις περιπέτειες του Οδυσσέα μαζί όμως με τα συμφραζόμενά τους στο χώρο και στο χρόνο

Η Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρία- στα πλαίσια του προγράμματος INTERREG Greece-Bulgaria Wild Life for ever- σε συνεργασία με τον Δικηγορικό Σύλλογο Καβάλας οργανώνει σεμινάριο για νομικούς με θέμα "Η ποινική προστασία της άγριας ζωής με έμφαση στο φαινόμενο της δηλητηρίασης". 

Με απόλυτη επιτυχία και με πολλές συμμετοχές πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 6 και 7 Απριλίου από τον ΑΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Καβάλας το σεμινάριο αυτοάμυνας στο κλειστό γυμναστήριο του 6ου ΓΕΛ Καβάλας (πρ

Όπως είναι γνωστό οι προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές θα πραγματοποιηθούν τον Μάιο του τρέχοντος έτους σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.

Το Σαββάτο 9 Φεβρουαρίου, στις  12 το μεσημέρι, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Δημοτικής Καπναποθήκης στην πλατεία Καπνεργάτη (4ος όροφος), η δημοτική παράταξη Ο ΤΟΠΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ διοργανώνει εκδήλωση-σεμινάριο με θέμα: "δυνατότητες και ευκαιρίες επιμόρφωσης και απόκτησης νέων δεξιοτήτων για δράσεις καινοτομίας και εθελοντισμού, νεανικής επιχειρηματικότητας και κινητικότητας νέων, μέσα από Ευρωπαϊκά ή Εθνικά προγράμματα" 

Η «Δημιουργία εξαγώγιμου προϊόντος & εξαγωγικές διαδικασίες» βρέθηκαν στο επίκεντρο διημέρου σεμιναρίου που διοργανώνει το Επιμελητήριο Καβάλας την Δευτέρα 14 και Τρίτη 15 Μαΐου 2018.

Η πρωτοβουλία “Grow Greek Tourism Online” της Google στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη

 

Το Τμήμα Ιστορίας και Εθνολογίας του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Φιλολόγων Καβάλας διοργανώνουν διήμερο εκπαιδευτικό σεμινάριο με θέμα «Προσεγγίζοντας το Ολοκαύτωμα στην κλίμακα του τοπικού: η εβραϊκή κοινότητα της Καβάλας». Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στις 4-5 Μαρτίου 2016 (73η επέτειος του εκτοπισμού της κοινότητας)  στο Λύκειο Ελληνίδων Καβάλας, στο χώρο όπου στεγαζόταν μέχρι τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο το εβραϊκό σχολείο της πόλης  (Ευγ. Ιορδάνου & Αριστείδου).

Το Επιμελητήριο Καβάλας μέλος του Enterprise Europe Network, σας ενημερώνει ότι, θα πραγματοποιηθεί σεμινάριο με θέμα «Νέο Καθεστώς ηλεκτρονικών προμηθειών και συμβάσεων Δημοσίου: Θεσμικό Πλαίσιο, Επιχειρησιακή Προσέγγιση και Πρακτική Εφαρμογή» το Σάββατο 27 και την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016 στο Επιμελητήριο Καβάλας.

 

Σελίδες