Σάκης Αρναούτογλου

Το πρώτο τσουχτερό κρύο και το χειμωνιάτικο σκηνικό αναμένεται να κάνει σιγά σιγά την εμφάνισή του, ειδικότερα το προσεχές Σαββατοκύριακο.

Αισθητή πτώση της θερμοκρασίας με ισχυρούς και ψυχρούς βοριάδες κυρίως στη βόρεια Ελλάδα και κατά τόπους στα κεντρικά τις επόμενες 48 ώρες προβλέπει για τον καιρό ο μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου.

Από την ερχόμενη Πέμπτη 27/7 το ελληνικό καλοκαιράκι θα προσπαθήσει επιτέλους να ξαναβρεί τα φυσιολογικά πατήματά του σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου.

Αλλαγή που αναμένεται να παρουσιάσει ο καιρός το διήμερο 21-22 Ιανουαρίου, καθώς κρύες μάζες από τη βόρεια Ευρώπη φαίνεται πως θα πλησιάσουν προς την περιοχή μας και θα μας θυμίσουν ότι ακόμη βρισκόμαστε στην «καρδιά» του χειμώνα

Για την πιο θερμή Πρωτοχρονιά που έχει καταγραφεί ποτέ κάνει λόγο ο μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου. 

Αλλάζει το σκηνικό του καιρού την Πέμπτη, όπως φαίνεται από τον χάρτη που αναρτά ο Σάκης Αρναούτογλου.

Θερμοκρασιακά σκαμπανεβάσματα προβλέπει για τις επόμενες 15 ημέρες ο Σάκης Αρναούτογλου.

Άστατος καιρός με πτώση της θερμοκρασίας και εξασθένηση των ανέμων στο Αιγαίο το επόμενο 10ήμερο, σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου.

Η αστάθεια δεν μας εγκαταλείπει εντελώς! Ο καιρός στη χώρα μας θα είναι γενικά καλός τις επόμενες ημέρες με μικρή αστάθεια, κατά τόπους που θα δουν σύννεφα να πυκνώνουν και βροχές, όπως λέει ο μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου.

Στον καιρό που θα έχει την Τσικνοπέμπτη, αναφέρθηκε ο Σάκης Αρναούτογλου, στην αναλυτική πρόγνωση του, την οποία παρουσίασε στο δελτίο καιρού στην

Ο Σάκης Αρναούτογλου στην πρόγνωση του καιρού προειδοποίησε για έντονα φαινόμενα λόγω της ψυχρής εισβολής, η οποία εκτός από χιόνια θα φέρει και πολύ ισχυρούς ανέμους.

 

Συννεφιές, τοπικές ομίχλες και περιορισμένη ορατότητα σε συγκεκριμένες περιοχές της Ελλάδας προβλέπει ο Σάκης Αρναούτογλου.  Από το βράδυ του Σαββάτου ο καιρός θα είναι άστατος σε όλη τη ΒΔ Ελλάδα θα ξεκινήσουν κάποιες τοπικές μπόρες με κάποιες τοπικές καταιγίδες.

Για σοβαρή αλλαγή του καιρού, από τη Βορειοδυτική Ελλάδα από το βράδυ της Τετάρτης και από την Πέμπτη, σταδιακά, επικίνδυνα φαινόμενα στα δυτικά και ηπειρωτικά και νησιωτικά τμήματα της χώρας, έκανε λόγο ο μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου, κάνοντας λόγο για ένα «σύστημα» που θα χτυπήσει τη χώρα, όχι απλά τις επόμενες ημέρες αλλά μέχρι τις αρχές της επόμενης εβδομάδας!

O γνωστός μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου προβλέπει τον καιρό των επόμενων ημερών, σημειώνοντας ότι θα έχουμε «επανάληψη» ίδιων συνθηκών και την Παρασκευή, κρύο και συννεφιές το πρωί, βελτίωση προς το μεσημέρι. Στη Βόρεια Ελλάδα το θερμόμετρο μπορεί να πέσει και κάτω από 1 βαθμό Κελσίου το πρωί και προς το μεσημέρι ίσως πιάσει και τους… 26!

Αστάθεια θα παρουσιάσει ο καιρός την Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου στους νομούς Καβάλας, Δράμας και Έβρου. Σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου βροχές θα σημειωθούν από το μεσημέρι και μετά κυρίως στα ορεινά.

Σταδιακή αλλά αισθητή η πτώση της θερμοκρασίας μέχρι και τον 15Αυγουστο στις περισσότερες περιοχές της χώρας, σύμφωνα με την πρόγνωση του καιρού από τον Σά

Δύο ενδιαφέροντες χάρτες έδωσε στη δημοσιότητα, μέσα από την σελίδα του στο facebook, ο γνωστός προγνώστης καιρού Σάκης Αρναούτογλου

 

Την προσοχή όλων εφιστά ο μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου ενόψει των έντονων καιρικών φαινομένων που θα κάνουν την εμφάνιση τους στη βόρεια Ελλάδα κυρίως στους νομούς Ξάνθης, Ροδόπης, αλλά και στην Θάσο, την Καβάλα και τον Έβρο.

 

Το ψυχρό μέτωπο ενός νέου βαρομετρικού χαμηλού, το οποίο βρίσκεται στην Ιταλία, από τις νυχτερινές ώρες απόψε και κατά τη διάρκεια της Δευτέρας θα σαρώσει την Ελλάδα από τα δυτικά προς τα ανατολικά, προκαλώντας κατά τόπους ισχυρές καταιγίδες και πρόσκαιρα θυελλώδεις ανέμους στα πελάγη.

 

Προσοχή συνιστά ο μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου και στους κατοίκους Καβάλας και Θάσου αναφορικά με την κακοκαιρία που είναι σε εξέλιξη, μέσα από

Νέα κακοκαιρία θα «χτυπήσει» διάφορες περιοχές της χώρας, σύμφωνα με τις προειδοποιήσεις της ΕΜΥ, του meteo.gr αλλά και μετεωρολόγων και προγνωστών καιρού, όπως ο

Μπορεί να έχουν πέσει αισθητά οι θερμοκρασίες μετά από έναν ολόκληρο σχεδόν μήνα καλοκαιρίας και το σκηνικό να θυμίζει τώρα περισσότερο… χειμώνα, ωστόσο ο καιρός χαρακτηρίζεται για την ώρα από σταθ