Ρέα Λογοθέτη

Σε ειδική εκδήλωση βραβεύτηκε η αθλήτρια SUP του Αθλητικού Συλλόγου Καβάλας, Ρέα Λογοθέτη, για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Όρθιας Σανιδοκωπηλασίας.

Ο Δήμος Καβάλας και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Παληού «Μέγας Αλέξανδρος» θα βραβεύσουν τη 18χρονη Καβαλιώτισσα αθλήτρια της Εθνικής Ομάδας της Ελλάδας και του Αθλητικού Συλλόγου Καβάλας SUP, Ρέα Λογοθέτη.

Ο Δήμος Καβάλας και ο Πολιτιστικός σύλλογος Παληού «Μέγας Αλέξανδρος» θα βραβεύσουν τη 18χρονη Καβαλιώτισσα αθλήτρια της Εθνικής Ελλάδας και του Αθλητικού συλλόγου Καβάλας SUP, Ρέα Λογοθέτη, η οποία κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα SUP-Όρθιας Σανιδοκωπηλασίας το οποίο έγινε τον Νοέμβριο του 2023 στην Πατάγια της Ταϊλάνδης.

Την πρωταθλήτρια Ρέα Λογοθέτη για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ICF SUP συγχαίρει ο Σοροπτιμιστικός Όμιλος Καβάλας. 

Η Ρέα Λογοθέτη, στα 17 της χρόνια, κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο και στέφθηκε Παγκόσμια Πρωταθλήτρια στους αγώνες SUP-Όρθιας Σανιδοκωπηλασίας που έγιναν στην Ταϊλάνδη! Ο δήμαρχος Καβάλας, Θεόδωρος Μουριάδης, έδωσε συγχαρητήρια στην αθλήτρια για τη μεγάλη επιτυχία της.

Η Λογοθέτη Ρέα κατάφερε να κερδίσει την 2η θέση στην σανίδα των 14'' και 3η θέση στην σανίδα των 12.6.Το Sup είναι ραγδαία αναπτυσσόμενο άθλημα και ανήκει στην Ομοσπονδία κανόε-καγιάκ.