πτώση

Σε σταθερή κατάσταση στη μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου Καβάλας νοσηλεύεται η 45χρονη γυναίκα που έπεσε από το μπαλκόνι του σπιτιού της στην Οδό Σουλίου το πρωί της Κυριακής 13 Νοεμβρίου ενώ έκανε δουλειές.

Γυναίκα έπεσε από τον 4ο όροφο στην οδό Σουλίου το πρωί της Κυριακής 13 Νοεμβρίου. Τα αίτια της πτώσης μέχρι στιγμής είναι άγνωστα

Τη ζωή του κινδύνευσε να χάσει το περασμένο Σάββατο ένας 45χρονος υπάλληλος του ΔΕΔΔΗΕ στη Θάσο στη διάρκεια συντήρησης του δικτύου στην περιοχή της Αλυκής. Την ώρα που ήταν ανεβασμένος σε κολώνα της ΔΕΗ για να πραγματοποιήσει συγκεκριμένη εργασία έσπασε η ζώνη ασφαλείας με την οποία ήταν δεμένος με αποτέλεσμα να πέσει από μεγάλο ύψος και να χτυπήσει στη σπονδυλική στήλη. 

Ένας 87χρονος έχασε το πρωί της Παρασκευής 4 Ιουνίου τη ζωή του μετά από πτώση από το μπαλκόνι του σπιτιού στο Παληό Καβάλας. Ο άνδρας έπεσε στο έδαφος με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Για την Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου ενώπιον του Μονομελούς δικαστηρίου Καβάλας ορίστηκε η εκδίκαση της υπόθεσης της κατάρρευσης της γέφυρας στην οδό Αμερικανικού Ερυθρού Σταυρού μπροστά από το παλιό Νοσοκομείο τον Νοέμβριο του 2018. 

Με ανακοίνωσή της η διοίκηση του Δήμου Καβάλας κάνει γνωστό το πόρισμα του καθηγητή συνταγματολόγου Κωνσταντίνου Χρυσόγονου στον οποίο θυμίζουμε ανατέθηκε να διερευνήσει εάν ο Δήμος Καβάλας είχε την ευθύνη της συντήρησης της γέφυρας που έπεσε στο παλιό νοσοκομείο. 

Την 10-11-2015 το πρωί, στο Ελαιοχώρι Καβάλας, 74χρονος ημεδαπός, ευρισκόμενος στην αυλή της οικίας του, κατά τη διάρκεια εργασιών συγκομιδής καρπών από ελαιόδεντρο, κατέπεσε σε κιγκλίδωμα περίφραξ