προσωπικό

«Οι λέξεις είναι πολύ φτωχές για να περιγράψει κανείς την κατάσταση που επικρατεί στο Νοσοκομείο Καβάλας! Η μάχη που δίνουν καθημερινά οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου για να καταφέρουν να ανταπεξέλθουν στα καθήκοντα τους είναι δυστυχώς άνιση», αναφέρει σε ανακοίνωση το Σωματείο Εργαζομένων.

Η αναζήτηση εποχικού προσωπικού για τη στε

Έλλειψη προσωπικού στις επιχειρήσεις και ακρίβεια, αποτελούν τους δύο μεγαλύτερους προβληματισμούς στους επαγγελματίες του τουρισμού στη Θάσο. 

«Οι καταγγελίες των εργαζομένων του Γ.Ν. Καβάλας ζωγραφίζουν με τα πραγματικά χρώματα την κατάσταση που διαμορφώνεται στο νοσοκομείο.

Σε προσλήψεις εποχιακών εργαζόμενων προχωρά το επόμενο διάστημα η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Πρόκειται για 13 άτομα, τα δυο από αυτά προβλέπεται να τοποθετηθούν στην Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας.

Στο πλαίσιο των τακτικών μεταθέσεων του Ιανουαρίου 2021 και σε συνεννόηση με το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και ειδικά με την πολιτική ηγεσία αυτού, δηλαδή τον Υπουργό Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και τον Υφυπουργό Λευτέρη Οικονόμου, ο υπουργός Εθνική Άμυνας και βουλευτής Καβάλας Νίκος Παναγιωτόπουλος, σε δήλωση του τόνισε ότι αυξάνονται οι οργανικές θέσεις στην Αστυνομική Διεύθυνση Καβαλας. 

 

Το Γενικό Νοσοκομείο Δράμας  μετρά την πρώτη απώλεια εργαζομένου του από την πανδημία του κορωνοϊού, καθώς έφυγε από τη ζωή νοσηλεύτρια, η οποία νοσηλευόταν σε Νοσοκομείο Αναφοράς εκτός Δράμας, όπου και είχε διακομιστεί.