Προκόπειο

Μαζικοί εμβολιασμοί πραγματοποιήθηκαν στους φιλοξενούμενους και το προσωπικό στο Προκόπειο ίδρυμα της Μητρόπολης και στο Κωνστάντειο γηροκομείο. 

 

Ανακοίνωση εξέδωσε το βράδυ της Τετάρτης (2/12) το διοικητικό συμβούλιο του "Προκόπειου" γηροκομείου Καβάλας με αφορμή τα κρούσματα κορωνοϊού σε τρόφιμους.

 

Με την ευκαιρία της επίσκεψης στην Καβάλα του Διοικητή της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας κ. Μπίνη, η Νομαρχιακή Επιτροπή Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία θέτει κάποια ερωτήματα σε σχέση με τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίστηκε η Πανδημία στα κέντρα φροντίδας ηλικιωμένων του Νομού Καβάλας και ειδικότερα στη Μονάδα Φροντίδος Ηλικιωμένων και Χρονίως Πασχόντων «Ο ΑΓΙΟΣ ΣΙΛΑΣ» της Ιεράς Μητροπόλεως Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου (Προκόπειο).

 

Σε κοινοβουλευτική παρέμβαση προχώρησαν η βουλεύτρια Καβάλας Τάνια Ελευθεριάδου και η τομεάρχης οινωνικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Θεανώ Φωτίου, σχετικά με τα όσα βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας για δύο δομές στην ΠΕ Καβάλας.

Ο Θανάσης Παπαδόπουλος, ανιψιός του ηλικιωμένου θύματος μίλησε στο LIVE NEWS και τον Νίκο Ευαγγελάτο για το γεγονός, σημειώνοντας πως δεν είχε καμία ενημέρωση από τους υπεύθυνους για την κατάσταση της υγείας του θείου του.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Μονάδος Φροντίδος Ηλικιωμένων και Χρονίως Πασχόντων «Ο ΑΓΙΟΣ ΣΙΛΑΣ» (ΝΠΙΔ) της Ιεράς Μητροπόλεως Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου, γνωστοποιεί ότι, ὀπως σε πολλούς Φορείς Υ

Ένας ακόμα θάνατος ασθενή που νοσούσε από κορωνοϊό σημειώθηκε σήμερα Πέμπτη 26 Νοεμβρίου στο νοσοκομείο της Καβάλας. Πρόκειται για έναν 86χρονο ο οποίος διακομίσθηκε χθες από το Προκόπειο γηροκομείο με πυρετό και αναπνευστικά προβλήματα. 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας στην αναγγελία του θανάτου του Παναγιώτη Λεμονίδη, πατέρα του Προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας Βασίλη Λεμονίδη, αποφάσισε τα παρακάτω :