πολύνεκρο τροχαίο

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε γύρω στις 8:30 το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου στην Εγνατία Οδό στο κομμάτι από Κομοτηνή προς Αλεξανδρούπολη λίγο πριν τον κόμβο της Μέστης μετά από τη μετωπική σύγκρουση δύο οχημάτων.

Σοκαριστικό τροχαίο δυστύχημα στη Γαληψό του Δήμου Παγγαίου. Τραγικός απολογισμός με τρεις νεκρούς (δες ΕΔΩ).

Στους τέσσερις ανέρχεται πλέον ο αριθμός των νεκρών από το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στην Εθνική Οδό Σερρών- Καβάλας, στη διασταύρωση της Νέας Μπάφρας με την Ηλιοκώμη.

Σήμερα (5-8-2020) τις πρώτες πρωινές ώρες, στο 648,60 χλμ. της Εγνατίας Οδού Κήπων – Ηγουμενίτσας (ύψος Αλεξανδρούπολης), Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του, προσέκρουσε σε τσιμεντένια βάση υπό κατασκευή διοδίων και ανετράπη.

Ανεβαίνει δυστυχώς ο αριθμός των νεκρών του πολύνεκρου τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε νωρίς το πρωί στην Εγνατία Οδό, στο ύψος της Νέας Καρβάλης.

Πολύνεκρο τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στις 7:00 της Παρασκευής στην Εγνατία Οδό Χρυσούπολης Καβάλας όταν αυτοκίνητο (τύπου ΒΑΝ,) που κινούνταν στο ρεύμα από τη Χρυσούπολη προς την Καβάλα εξετράπη της πορείας του για άγνωστη αιτία και συγκρούστηκε με το προστατευτικό στηθαίο.