Πολιτιστικός σύλλογος Ποταμουδίων

Την Κυριακή (10/12), στον πρώην παιδικό σταθμό στην οδό Ρούσβελτ-Ευριπίδου 2, άνοιξε το εργαστήριο ζαχαροπλαστικής, χειροτεχνίας και χριστουγεννιάτικων παιχνιδιών για μικρούς και μεγάλους, από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ποταμουδίων Καβάλας. 

Το βράδυ της Παρασκευής (23/06) διεξήχθη το 9ο καλοκαιρινό γλέντι από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ποταμουδίων στην πλατεία των Ποταμουδίων.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ποταμουδίων ανακοίνωσε την αναβολή του 9ου Καλοκαιρινού γλεντιού.

Ημερήσια εκδρομή διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ποταμουδίων Καβάλας στο πόρτο Λάγος και στην Ξάνθη.

Στην Ιερά Μονή Εικοσιφοίνισσας διοργανώνει εκδρομή ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ποταμουδίων την Παρασκευή 31 Μαρτίου 2023.

Ημερήσια εκδρομή στη Θεσσαλονίκη πραγματοποίησε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ποταμουδίων Καβάλας.

Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας για το 2023 διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ποταμουδίων Καβάλας την Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2023 με ζωντανή μουσική.

Μια πολύ ενδιαφέρουσα εκδήλωση με θέμα: «Αναδοχή: Η ευκαιρία να αλλάξεις τη ζωή ενός παιδιού» πραγματοποίησε το απόγευμα της Παρασκευής 2 Δεκεμβρίου ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ποταμουδίων Καβάλας.

Αγιασμός τελέστηκε τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2022, στις εγκαταστάσεις του Πολιτιστικού Συλλόγου Ποταμουδίων Καβάλας.

Το 8ο καλοκαιρινό γλέντι πραγματοποιεί φέτος ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ποταμουδιών όπου θα αναβιώσουν το έθιμο του Κλήδονα.

Το ΔΣ του Συλλόγου Ποταμουδίων εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του στα μέλη του και μη, για την άμεση και ανθρώπινη ανταπόκριση τους, στην έκκληση για βοήθεια στους σεισμοπαθείς της Ελασσόνας.

Διαδικτυακά έκοψε τη βασιλόπιτά του ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ποταμουδίων Καβάλας καθώς οι συνθήκες δεν επιτρέπουν τις συναθροίσεις. Έτσι δυο μέλη του συλλόγου βρέθηκαν στα γραφεία και με τη βοήθεια της τεχνολογίας έκοψαν on line τη βασιλόπιτα με τους υπόλοιπους που παρακολουθούσαν τη διαδικασία.