Ποδοχώρι

Το θρίλερ συνεχίζεται με το θάνατο της 68χρονης κτηνοτρόφου στο Ποδοχώρι.

Το θρίλερ στην Καβάλα για τις συνθήκες θανάτου της 68χρονης κτηνοτρόφου συνεχίζεται. “Δεν μπορώ να πιστέψω ότι τη σκότωσε το κριάρι – Φοβάμαι ότι το έκανε κάποιος άνθρωπος”, λέει ο σύζυγος της 68χρονης. 

Αποκλείστηκε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας στην υπόθεση θανάτου της 68χρονης κτηνοτρόφου, με τα σενάρια να κλίνουν σε θανάσιμο χτύπημα του 80 κιλών κριαριού. 

Ένα απίστευτο θρίλερ εξελίσσεται με τον θάνατο της 68χρονης στην Καβάλα, η οποία βρέθηκε νεκρή από τον ανιψιό της έξω από το ποιμνιοστάσιό της στο Ποδοχώρι.

Ανοιχτά παραμένουν όλα τα ενδεχόμενα για τον θάνατο της 68χρονης κτηνοτρόφου στην Καβάλα, η οποία εντοπίστηκε νεκρή στο μαντρί της.

Το βράδυ της Παρασκευής (02/06), νεκρή βρέθηκε από τον ανηψιό της, 68χρονη κτηνοτρόφος στο Ποδοχώρι του Δήμου Παγγαίου.

Τον ηλικιωμένο βρήκε η αστυνομία η οποία μπήκε στο σπίτι μετά από την ανησυχία που εκδήλωσαν στις αρχές οι γείτονες του καθώς είχε μέρες να εμφανιστεί στο χωριό.

Στην αναβίωση του εθίμου "ΨΥΛΛΙΜ" προσκαλεί όλους τους ενδιαφερόμενους ο πολιτιστικός Σύλλογος Ποδοχωρίου.

Κλιμακώνουν τον αγώνα τους οι αγρότες του Παγγαίου – «τίποτα από αυτά που μας υποσχέθηκαν δεν έγινε» λέει ο τοπικός Αγροτικός σύλλογος.

Στο Ποδοχώρι μαζί με τους αγρότες βρέθηκε η βουλευτής Καβάλας, Τάνια Ελευθεριάδου, το Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2023.

Το απόγευμα του Σαββάτου 28/1 πραγματοποίησαν συγκέντρωση στην πλατεία το Ποδοχωρίου και έκλεισαν συμβολικά την Παλιά Εθνική Οδό Καβάλας – Θεσσαλονίκης.

Σε δύο συλλήψεις για ναρκωτικά προχώρησαν στελέχη του Λιμενικού Σώματος της Καβάλας στο Ποδοχώρι και στον Ακροπόταμο του Δήμου Παγγαίου το πρωί της Πέμπτης (24/2).

«Ολοκληρώθηκε η ανόρυξη της γεώτρησης στο Ποδοχώρι του Δήμου Παγγαίου με θετικά αποτελέσματα, με την εύρεση μεγάλης ποσότητας νερού» τονίζει ο αντιπεριφερειάρχης Καβάλας. 

 

Εικόνες συνωστισμού παρατηρήθηκαν σε μαθητικό δρομολόγιο στο γυμνάσιο και λύκειο του Ποδοχωρίου. Όπως φαίνεται και στις εικόνες, οι μαθητές στριμώχνονται ώστε χωρέσουν και δεν τηρείται καμία απόσταση.