Πνοή για το Παιδί & την Οικογένεια

Ο Δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης και η Πρόεδρος του Συλλόγου για το Παιδί και την Οικογένεια "ΠΝΟΗ", Ιωάννα Χατζηβαρύτη, υπέγραψαν σύμφωνο συνεργασίας στους τομείς πρόληψης και αντιμετώπισης περιστατικών βίας και υποστήριξης οικογενειών που βρίσκονται ή απειλούνται να βρεθούν σε κατάσταση φτώχειας.

 

45 οικογένειες από την Καβάλα, κατάφεραν μέσω του συλλόγου «ΠΝΟΗ», να παραλάβουν σχολικά είδη. Τα φροντιστήρια συνεχίζονται, με νέα δεδομένα λόγω πανδημίας. Οι φοιτητές και τα σπουδαστικά επιδόματα.

 

Ο σύλλογος «ΠΝΟΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ» διοργάνωσε χαριστικό bazaar ρούχων, βιβλίων, παιχνιδιών και άλλων ειδών, το πρωί της Πέμπτης στην Πνοή (πρώην ΠΙΚΠΑ) από τις 10:00 – 13:00 το μεσημέρι. Σύμφωνα με την πρόεδρο του συλλόγου Ιωάννα Χατζηβαρύτη, ενδεχομένως να ακολουθήσουν και άλλα χαριστικά bazaar αν η ζήτηση είναι αυξημένη.

Στην προσφορά βρεφικών ειδών, παιδικών ρούχων και παιχνιδιών αλλά και ρουχισμό για εφήβους θα προσφέρεις ο σύλλογος "Πνοή για το παιδί & την οικογένεια" σε Bazzar που διοργανώνει από την Τρίτη 29 Μαΐου μέχρι και την Πέμπτη 31 Μαΐου.