πλαστά πιστοποιητικά

Χωρίς αντισώματα εντοπίστηκε κατά τον έλεγχο, ένας από τους 18 υγειονομικούς στο νοσοκομείο Καβάλας που προσκόμισαν το τελευταίο διάστημα πιστοποιητικό νόσησης. 

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για πλαστά πιστοποιητικά νόσησης και εμβολιασμού σε ολόκληρη την επικράτεια. Οι αρχές, με τη συμμετοχή και των εισαγγελιών ανά τη χώρα ξεσκονίζουν ύποπτες υποθέσεις και προετοιμάζονται για επιβολή αυστηρών ποινών.

Σε άμεση κινητοποίηση σε πανελλαδικό επίπεδο των εισαγγελικών αρχών προκειμένου να αναχαιτιστεί το κύμα παρανομίας με τα πλαστά πιστοποιητικά εμβο

Δέκα (10) πιστοποιητικά νόσησης κατατέθηκαν από το προσωπικό του Νοσοκομείου Καβάλας τον τελευταίο μήνα, όλα μέσα από τις διαδικασίες του Νοσοκομείου, όπως αναφέρει ο διοικητής του, Κωνσταντίνος Κλειτσιώτης. 

«Δεν συνάγεται ότι στη λίστα των ενδεχόμενων περιοχών με τα πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού συγκαταλέγεται η Καβάλα» δήλωσε στον KavalaNe

Στην «Κοινωνία ώρα mega» και τους Ανθή Βούλγαρη και Ιορδάνη Χασαπόπολο μίλησε η κυρία Άννα Μαστοράκου, Αντιπρόεδρος Παν. Ιατρικού Συλλόγου και Πρόεδρος Ιατρικού Συλλόγου Πάτρας, γνωστοποιώντας ότι γιατροί και υγειονομικοί καταγγέλλουν πιέσεις για έκδοση πλαστών πιστοποιητικών εμβολιασμού και νόσησης.