περιφερειακό συμβούλιο ΑΜ-Θ

Ο Περιφερειακός Σύμβουλος Έβρου Μιχάλης Πιτιακούδης, αναδείχθηκε Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. 

Η τελευταία συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου σημαδεύτηκε από την απαράδεκτη στάση της διοίκησης, που δημόσια καταγγείλαμε

Επί της διαδικασίας ανάδειξης νέου προεδρείου στο Περιφερειακό Συμβούλιο ΑΜΘ και των αποτελεσμάτων αυτής, ο επικεφαλής της παράταξης Περιφερειακή Σύνθεση Χριστόδουλος Τοψίδης έκανε την εξής δήλωση: 

"Δεν είναι πρώτη φορά που το κέντρο αποφάσισε να ασχοληθεί με την περιοχή μας",  αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανακοίνωσή της η περιφερειακή παράταξη του περιφερειακού συμβουλίου ΑΜΘ, Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία. 

Αποσύρθηκε από την ημερήσια διάταξη του περιφερειακού συμβουλίου ΑΜΘ στη συνεδρίαση με τηλεδιάσκεψη το απόγευμα της Τρίτης 19 Μαΐου το αίτημα της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας «Λίκνο Αγάπης» για την παραχώρηση της καπναποθήκης Κούφλερ στην Καβάλα.

Αποχώρησε η αντιπολίτευση του περιφερειακού συμβουλίου από τη συνεδρίαση  της Δευτέρας 21 Οκτωβρίου καταγγέλλοντας τον περιφερειάτχη Χρήστο Μέτιο για  εμμονή ορισμού εκπροσώπων μέσα από ασαφείς διαδικασίες και διάσταση απόψεων όλων των παρατάξεων

Αναφέρει μεταξύ άλλων ο περιφερειακός σύμβουλος και πρώην αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Μιχάλης Αμοιρίδης σχολιάζοντας τα όσα ρωτήθηκε και δεν απάντησε ο νυν αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού στη χθεσινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου στην Κομοτηνή. 

Συνεδριάζει τη Δευτέρα 5 Μαρτίου στις 19:00 το περιφερειακό συμβούλιο ΑΜΘ στην αίθουσα συνεδριάσεων «ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ», με μοναδικό θέμα την αποδοχή της παραίτησης που υπέβαλλε στη συνεδρίαση της Δευτέρας 27 Φεβρουαρίου ο πρόεδρος του συμβουλίου Σωτήρης Μποταΐτης.

Ο τουρισμός, σύμφωνα με το στρατηγικό σχεδιασμό της Περιφέρειας είναι ένας από τους σημαντικότερους τομείς οικονομικής ανάπτυξης για τα επόμενα χρόνια στη Περιφέρειά  μας. Η εκμετάλλευση της φυσικής ομορφιάς της περιφέρειας για τη δήθεν «προσέλκυση επενδύσεων», είναι ένας από τους κύριους πολιτικούς και οικονομικούς στόχους. Δεν είναι τυχαίο, συνεπώς, ότι δίνεται ιδιαίτερη βαρύτητα στην ανάπτυξη αυτού του τομέα

Συνεδριάζει σήμερα Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου στις 18:30 το περιφερειακό συμβούλιο της περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Η συνεδρίαση θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης (Διοικητήριο) 1ος όροφος, Λεωφ. Δημοκρατίας 1, Κομοτηνή...